3:3
(1:2)
29. P. Benek
35. P. Benek
82. M. Liška (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá neudržela výhru


Branky


31. R. Kiesewetter , 47. T. Bartusek , 68. M. Papšík - 29. P. Benek , 35. P. Benek , 82. M. Liška (p.)
0

I když se Bělé ve druhé části podařilo výsledek otočit, tak Štěpánkovice dokázaly v závěru z penalty srovnat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá si pozvala v nedělnim odpoledni na své hřiště mužstvo ze Štěpánkovic a úvod zápasu patřil jí. Už ve 4. minutě se objevil zcela sám před hostujícím brankářem Přemysl Kubina, který míč napálil pouze do brankáře Michala Nováka. V 8. minutě se naskytla Bělé po faulu na Jiřího Richtera možnost kopat penaltu, ale tu Martinu Papšíkovi vychytal Novák. V 10. minutě vychytal Tomáše Bartuska opět Novák. Pak se hra srovnala a ve 29. minutě našel David Halfar Martina Lišku, který posunul balon na Lukáše Kufku, jehož centr doklepl do kasy Patrik Benek - 0:1. Bělá srovnala o dvě minuty později, když po akci na jeden dotek uklízel míč do sítě Robert Kiesewetter - 1:1. Ve 36. minutě zahrával standardní situaci Martin Lukovicz na Martina Lišku, který vrátil míč na Patrika Benka a ten hostům vrátil vedení - 1:2. V závěru poločasu ještě mohl srovnat Přemysl Kubina.

 

Vstup do druhého poločasu měla lepší Bělá. Ve 47. minutě vykopl brankář Vojtěch Krištof míč na Přemysla Kubinu, který jej hlavou prodloužil za obranu na Martina Papšíka, který jej zpoza šestnáctky uklidil do protipohybu brankáře Michala Nováka - 2:2. Pak se hrál fotbal nahoru dolů. Dvakrát se v šanci objevil po centru Lukáše Kufky Vlastimil Harazim, ale ani jednou nepropálil brankáře Vojtěcha Krištofa. V 65. minutě Tomáš Bartusek orazítkoval pouze břevno hostující svatyně. V 67. minutě zneškodnil štěpánkovickému Martinu Liškovi šanci brankář a z následného protiútoku střelou asi ze 20 metrů otočil skóre Tomáš Bartusek - 3:2. Štěpánkovicím se podařilo srovnat skóre v 82. minutě, když byl ve vápně faulován Lukáš Kufka, a pentli zkušeně proměnil Martin Liška - 3:3. V závěru zápasu se již nic nestalo a zápas dospěl k remíze. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Na podmáčeném terénu to bylo velmi těžké hrát. Soupeři přijely posily z áčka, a bylo to vidět. Měli jsme však více šancí, a měli jsme vyhrát.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Podle mě to byl jasně remízový zápas, kdy každý chvilku tahal pilku. My jsme s bodem spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
J. Boček [-] - J. David [-] , R. Kiesewetter [-] , T. Bartusek [-] , M. Papšík [-] , P. Kubina [-] , J. Richter [-] , R. Vybrančík [-] , P. Vybrančík [-] , M. Packo [-] (75. O. Tesař [-] ) , V. Krištof [-]

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Novák [-] - J. Václavík [-] , M. Lukovics [-] , D. Halfar [-] - L. Kufka [-] - P. Benek [-] , S. Berek [-] , M. Liška [-] (87. L. Bielan [-] ) , M. Tomíček [-] , D. Kožušník [-] , L. Vybrančík [-] (65. L. Kožušník [-] )

ŽK: 68. R. Kiesewetter - 42. L. Kufka .
Hráči zápasu: T. Bartusek , J. David - P. Benek , S. Berek , L. Kufka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - LAMPA Jan (N), VENDELÍN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.