1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice jedou nadále na vítězné vlně


Branky


59. P. Horák - 23. O. Langer , 39. T. Rataj , 52. R. Ceplý , 64. T. Kretek
0

Lídr z Bolatic vedl do pauzy o dvě branky. Po ní zvýšil vedení o tři branky a pak oba soupeři přidali jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veoducí celek z Bolatic přijel hájit svou pozici do Hatě. První výraznou příležitost měla Hať zhruba po deseti minutách hry, když Michal Starowicz zatáhl balon po lajně, odcentroval do vápna na Jakuba Klimenta. Za ním stojící Patrik Horák křikl mám, ale na špatném terénu se mu míč zamotal a ze šance nebylo nic. Po čtvrthodině hry šel sám na brankáře bolatický Ondřej Langer, ale přestřelil. První gólová akce začala u bolatického brankáře Marka Wrány, jehož odkop prodloužil Tomáš Kretek na Ondřeje Langera, který tentokrát složil reperát - 0:1. Domácí mohli srovnat, ale Jakub Kliment neseřídil dobře svá mířidla. Ve 39. minutě si asi třikrát narazil Tomáš Kretek s Tomášem Ratajem, a druhý jmenovaný rozvlnil podruhé síť domácích - 0:2. 

 

Druhá půle začala vlažně z obou stran. V 52. minutě ale našel dlouhým autem Patrik Boček Romana Ceplého, a ten z pěti metrů zavěsil - 0:3. Po hodině hry vyrobil chybu hostující brankář Marek Wrána, který napálil míč do Patrika Horáka, od něhož se meruna dokutálela do sítě - 1:3. Bolatice ale odpověděly hned vzápětí, když přímý kop ukázkově napálil do šibenice Tomáš Kretek - 1:4. Bolatice ještě zahodily dvě šance Vlastimilem Dudou, ale mrzet je to nemuselo, protože tři body si v pohodě pohlídaly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Snažili jsme se to Bolaticím znepříjemnit, ale hraje se na góly, kterých daly Bolatice více. Šancí ale musím přiznat měl soupeř více.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Začali jsme vlažně, a přežili první šanci domácích. Do půle jsme ale dali dvě branky. Začátek druhé byl taky opět ospalý, ale pak jsme dali třetí branku. Po chybě našeho gólmana jsme inkasovali, ale hned jsme dali čtvrtou branku a výhru si už udrželi.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
M. Wozniak [-] - L. Mučka [-] , A. Pieknik [-] (46. J. Fryštácký [-] ) , J. Kliment [-] (68. M. Sojčák [-] ) , D. Fojtík [-] , D. Majer [-] (41. L. Tyleček [-] ) , J. Macháček [-] (56. L. Machalla [-] ) , P. Horák [-] , L. Štverka [-] (77. V. Kliment [-] ) , J. Válek [-] , M. Starowicz [-]

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - P. Boček [-] , O. Langer [-] , T. Kretek [-] (73. J. Bortlík [-] ) , M. Kubný [-] (56. P. Tomšů [-] ) , T. Rataj [-] (52. P. Sněhota [-] ) , D. Sněhota [-] , R. Obrusník [-] , R. Ceplý [-] , P. Nawrath [-] , V. Duda [-]

ŽK: 5. J. Válek , 79. L. Mučka - 34. P. Boček , 79. P. Sněhota .
Hráči zápasu: R. Ceplý .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - MACHALLA Jiří (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.