2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice potvrdily roli favorita


Branky


0

Dva góly během čtyř minut rozhodly o výhře Jakartovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice, které stíhají v tabulce vedoucí Budišov, si v sobotu přizvaly k zápasu střelecky trápící se celek z Otic. Otice hned od úvodu zápasu zalezly před svou šestnáctku a bránily v bloku a snažily se hrát na rychlé brejky, které jim moc nevycházely. Jakartovice ale v prvním poločase hrály hodně alibisticky, a překonat hostující obranný val se jim nepodařilo. Hned v úvodu vysílal do šance domácí Radim Holub Jana Morische, který ale dokázal, že je spíše bojovníkem než technikem, a šance vyšla naprosto vniveč. Další šance Jakartovic už byly nebezpečnější. Radoslav Urban vystrašil hostujícího brankáře střelou. Jan Tkadleček roztřásl břevnem. Nebezpečně vypadala i akce Kamila Palkoviče. Otice zahrozily pouze jednou, když po nahrávce Davida Bukovského vyprášil rukavice Michalu Janechovi Martin Borunský. 

 

Do druhé půle vstoupily Jakartovice více bojovněji, přitlačily Otice více k jejich šestnáctce a dočkaly se i branek. V 58. minutě zahrával trestný kop z levé strany Kamil Palkovič a Radoslav Urban netradičně hlavou otevřel skóre zápasu - 1:0. O čtyři minuty později se na druhé straně uvolnil přes jednoho hráče Radoslav Urban, který centrem našel Jana Tkadlečka, jenž rozvlnil síť - 2:0. V dalším průběhu zahodil svou šanci Jan Tkadleček, kterému ukopl míč hostující zadák. Otice se dočkaly pouze jedné šance, když po nahrávce Františka Smudy neporstřelil Michala Janecha opět Martin Borunský. V závěru ještě neuznali gól jakartovickému  Janu Tkadlečkovi pro ofsajd, ale Jakartovice to mrzet nemuselo, protože si připsaly povinné tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): Po prvním mdlém poločase se naše hra ve druhém zlepšila o sto procent. Dali jsme dva góly a vyhráli jsme. Klukům děkuji za tři body, které jsou hlavní.

TJ Otice
David Bukovský (hráč): Jakartovice vyhrály zcela zaslouženě, protože nás skoro za celý zápas k ničemu nepustily. Prakticky se hrálo na jednu branku. Nám chybí hlavně kvalita v útoku.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - J. Tkadleček [-] , R. Urban [-] , J. Morisch [-] (81. O. Duda [-] ) , J. Hlaváč [-] , D. Tesař [-] (73. M. Sváček [-] ) , K. Palkovič [-] (82. T. Matyáš [-] ) , R. Holub [-] , B. Malček [-] , L. Martinka [-] , R. Schreiber [-]

TJ Otice
M. Vitásek [-] - L. Grygar [-] , M. Vitásek [-] , L. Leifert [-] (82. L. Čapec [-] ) , F. Smuda [-] , O. Kurka [-] (61. D. Gorčica [-] ) , M. Borunský [-] , D. Bukovský [-] (71. J. Pácha [-] ) , Š. Poštulka [-] , M. Byrtus [-] , J. Byrtus [-]

ŽK: 38. L. Leifert .
Hráči zápasu: L. Martinka , K. Palkovič .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - JAKUBEC Josef, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.