Březová zaskočila Stěbořice


Branky


18. P. Čavera (p.) , 89. P. Čavera (p.) - 4. M. Šuhajík , 35. T. Křenek , 74. M. Šuhajík
0

Březová se ujala vedení, ale to domácí smazali. Hosté ale utekli domácím o dvě branky, a ti už jen korigovali v závěru utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křenek poslal hosty do vedení

Favorizované Stěbořice v prvním poločase podcenily nováčka z Březové, který toho dokázal využít k jednobrankovému vedení. Hosté se ujali vedení ve 4. minutě, když rohový kop šoupl do branky hlavou hostující střelec Martin Šuhajík – 0:1. Domácí srovnali v 18. minutě, když byl ve vápne faulován Vojtěch Graca. Míč si na značku pokutového kopu postavil Petr Čavera a zkušeně vyrovnal skóre – 1:1. Březová však do konce poločasu šla znovu do vedení, když přímý kop Tomáše Křenka z velké dálky se stočil za záda stěbořického gólmana Jakuba Loserta – 1:2. Do kabin tak šla radostněji Březová. 

Čavera v závěru už jen snižoval

Druhá půle se změnila v marné dobývání hostující tvrze. Své šance postupně zavraždili Ondřej Šmalec hned v úvodu druhého dějství. Michal Josefus dvakrát hlavičkoval nebezpečně a Martin Paleta pálil nepřesně. A tak přišel zákonitý trest. V 74. minutě zahrávala Březová přímý kop. Míč se v pokutovém území dostal po odrazech až k Martinu Šuhajíkovi, který jej dotlačil do sítě – 1:3. Březová pak mohla domácí dorazit, ale střelu Lumíra Lyčky vykryl domácí brankář Jakub Losert. Stěbořice se zmohly už jen na snížení skóre minutu před koncem zápasu, když byl podražen v pokutovém území Ondřej Šmalec, a nařízenou penaltu opět s přehledem proměnil matador Petr Čavera – 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): V prvním poločase byl soupeř z Březové důraznější, rychlejší, a my jsme si mysleli, že se porazí sám. Ve druhém jsme sice měli šance, ale ty jsme nedali. S takovým výkonem nemůžeme pomýšlet na nic.

TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): My jsme si přijeli pro bod, a máme body všechny tři. bylo to hlavně bojovné utkání, které pro nás dopadlo nadmíru dobře.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - RADEK Roman, HRBÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.