Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová při domácí premiéře přemohla Hněvošice


Branky


0

Po vyrovnaném začátku převzala Březová taktovku a dvěma góly do poločasu, a dalšími dvěma po přestávce dokráčela v pohodě k vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová dala dvě branky

Nováček z Březové přivítal na svém trávníku loňského nováčka z Hněvošic. Hněvošice měly opět problémy se sestavou. Do jejich brány se musel postavit Bartosz Cojg, protože brankářská jednička Lukáš Hartmann bude mimo hru několik týdnů. Začátek zápasu nevypadal na to, že by si Hněvošice měly odvézt domu čtyřku. Už v 8. mnutě hostující brankář Cojg vychytal domácího hráče. Hněvošice zahrozily v 11. minutě z trestného kopu Reného Buchty, který spolehlivě vykryl domácí strážce svatyně Jakub Hromada. O minutu později po přihrávce Pavla Ševiora se octil v nadějné pozici David Vavřinčík, ale Hromada byl opět na místě. Pak už začala hrát Březová, která se ve 25. minutě ujala vedení, když Tomáš Křenek nahrál pod sebe a Martin Šuhajík už neměl problém míč umístit do brány - 1:0. Ve 38. minutě vyslal domácí stoper dlouhý balon na Tomáše Křenka, který si jej zpracoval a z dvacetipěti metrů jej poslal nekompromisně do brány - 2:0. Ještě v závěru ohrozil domácí branku jedovatou střelou Adam Vavřinčík, ale ta minula těsně levou tyč. 

Březová přidala v úvodu poločasu dvě branky a bylo vymalováno

Úvod druhé části měla Březová raketový. Hned ve 49. minutě proměnil rychlý brejk Tomáš Křenek - 3:0. O dvě minuty později ho napodobil Adam Šuhajík svou druhou brankou v zápase - 4:0. Tyto dva rychlé gólové údery hosty zlomily a ani domácí se už tak do útoku nehnali. Zápas se spíše z povinnosti dohrával a v poklidu dospěl k výhře domácí družiny, která je po dvou kolech stoprocentní. Hosté nadále na body čekají. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Zápas byl zpočátku vyrovnaný, ale pak jsme převzali taktovku a do poločasu jsme dali dvě branky. Na začátku druhého jsme přidali další dvě a bylo po zápase.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Chyběl nám brankář Lukáš Hartmann, který bude mimo čtyři až šest týdnu, dále jsme lepili sestavu úplně vším možným, a to se projevilo v negativním slova smyslu, že jsme nakonec prohráli 4:0. Začátek byl sice vyrovnaný, ale pak se to zlomilo, a za druhý poločas jsme vypálili jen jedinkrát na bránu.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šuhajík [-] , K. Demel [-] (66. M. Krzisch [-] ) , D. Novák [-] , P. Cihlář [-] (46. M. Pretsch [-] ) , P. Cihlář [-] , J. Lichovník [-] (58. J. Šuhajík [-] ) , T. Křenek [-] , M. Šustek [-] , D. Řehulka [-] (46. J. Kostera [-] ) , P. Křenek [-]

TJ Sokol Hněvošice
B. Cojg [-] - D. Vavřinčík [-] , J. Stříbný [-] (78. P. Kvita [-] ) , P. Ševior [-] , A. Vavřinčík [-] , O. Granzer [-] (78. M. Schlehofer [-] ) , A. Durda [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-] , J. Harazim [-]

Hráči zápasu: T. Křenek - R. Buchta .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PRETSCH Adam - HENNIG Antonín, RUČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.