Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku zvládla domácí Skalka


Branky


0

Utkání nabídlo celkem 7 branek, kdy oba týmy se předháněli ve vedení, nakonec rozhodl střídající Labounek, který vstřelil branku po 10 sekundách pobytu na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu utkání hosté využili chyby domací Skalky v obraně a po individuální akci Lišky, který udělal kličku brankáři a pohodlně zavěsil do prázdné branky, to bylo 0:1. Skalka o chvíli později vyrovnala, kdy povedený centr Vogla skončil v sítí a bylo to 1:1. Bohužel ten samý hráč o chvíli později ztratil míč a po průchodu středem hřiště Zahradníček dobře vystřelil, jeho ránu Molčík skvěle vyrazil, ale na dorážku Zahradníčka neměl nárok 1:2. Následně domácí přidali na tempu a diktovali tempo. Po několika rohových kopech mohla Skalka vyrovnat, ale obrana s brankářem Jetelem situaci zvádla. Další akce už v sítí, ale skončila, kdy po chybném výhozu brankáře Jetela se k míči dostal Slamenec, který nacentroval míč do vápna Vogl se prosadil hlavičkou 2:2. Nápor domácích dále pokračoval, kdy velkou šanci měl Novák a Prokop, ale ani jeden z nich nezamířil přesně. Na druhé straně měl další velkou šanci Zahradníček, ale Molčík předvedl dobrý zákrok. Na druhé straně po rychlém rozehrátí autu se k míči dostal Mráček, který ve vápně našel Prokopa, který dostal poprvé Skalku do vedení 3:2. Další větší šance první poločas už nepřinesl, a tak Skalka vedla 3:2. Celkově se hrál v prvním poločase atraktivní fotbal Skalka byla lepším týmem, ale hostující útočníci byli nejsilnější zbraní Držovic.

V druhém poločase tempo hry opadlo. První velkou šanci měl Karásek, ale situaci nevyřešil dobře.  Následne se hrálo spíše mezi oběma šestnáctkami. V 69. minutě se krásně z přímého kopu trefil David Šatný, kdy obstřelil zeď 3:3. Skalka po inkasované brance vystřídala, kdy Slamence střídal Labounek. Po rozehrávce a dlouhém nákopu Mráčka prodloužil Novák na Labounka, který přehodila brankáře Jetela 4:3. Labounek byl v tu chvíli sotva deset sekund na hřišti.  Po této brance otevřely Držovice více hru a Skalka mohla své vedení pojistit, ale Labounek šel ještě třikrát sám na brankáře a neuspěl, po něm se neprosadil ani Šubrt. Chvíli před koncem mohli ještě hosté vyrovnat, ale Molčík opět svůj tým podržel. Skalka si po velmi zajímavém utkání připisuje tři body za vítězství 4:3.



Ohlasy k zápasu


FK Skalka 2011
Stanislav Prečan (FK Skalka 2011): Prvních deset minut jsme hráli bez nasazení. Následně jsme se zlepšili a vyrovnali. Po hrubé chybě jsme opět inkasovali, ale následně jsme zvýšili obrátky na plno a otočili jsme vývoj utkání, kdy jsme měli hru pod kontrolou. Do druhého poločasu jsme opět nastoupili, jak na začátku prvního. Soupeř nás začal přehrávat, proběhlo nějaké střídání, ale ani to nepomohlo. Následně jsme se soustředili na brejky. Soupeř nehrál špatně. Ve druhém poločase měl lepší držení míče, ale co se týče šancí, tak jsme jich měli daleko více a za to jsme si zasloužili zvítězit vyšším rozdílem. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Pavel Molčík. Chtěl bych pochválit kluky, za to že Držovice přišli s tím, abychom jim pustili zápas a kabina jednoznačně hlasovala, že neexistuje, i když nám už o nic nejde. Také bych chtěl poděkovat rozhodčím, kteří odpískali výborný zápas na obě strany a nepodlehli tlaku. Nejsem naivní a je mi jasné, že některé zápasy jsou upláceny, ale je mi na zvracení z toho, když v okresním přeboru, v soutěži o které nic nejde se uplácí zápasy nebo rozhodčí. Někteří funkcionáři by se měli zamyslet, jestli má smysl dělat fotbal na takové úrovní.

Sokol Držovice
Hráč Držovic: Ze strany hostů nebyl zájem se k utkání vyjádřit, pouze řekli, že domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FK Skalka 2011
P. Molčík [-] - P. Chytil [-] , O. Mlčoch [-] , L. Mráček [-] , R. Pinkava [-] - P. Slamenec [-] (70. R. Labounek [-] ) , P. Mlčoch [-] (20. J. Karásek [-] ) , M. Vogl [-] , M. Glouzar [-] - D. Novák [-] (80. M. Šubrt [-] ) , R. Prokop [-] (58. O. Spisar [-] )

Sokol Držovice
T. Jetel [-] - P. Krčmář [-] , T. Hošek [-] , V. Šťastný [-] , M. Valenta [-] - M. Vymazal [-] , D. Šatný [-] , L. Havlena [-] , J. Popelka [-] (46. V. Hradečný [-] ) - M. Liška [-] , P. Zahradníček [-] (78. M. Koutný [-] )

ŽK: 58. R. Pinkava , 61. O. Spisar - 64. P. Zahradníček , 82. M. Liška .
Místo: Klenovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.