2:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haná spalovala šance a získala pouze dva body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 30. minut utkání patřilo domácím Určicím, které se po krásné střele Bureše dostaly do vedení 1:0. Za hosty se ale stihl prosadit Mašík a bylo to 1:1. Do poločasu se hlavičkou prosadil P. Mlčoch a vrátil domácím vedení 2:1.  Oba týmy si následně vytvořily ještě nějaké šance, ale branka do konce poločasu nepadla, a tak domácí vedli 2:1.

Ve druhém poločase převzala iniciativu Haná. Začal festival zmařených šancích, kdy se hostům podařilo několikrát trefit i brankovou konstrukci. Hostům se po brance Jirky Zbožínka podařilo vyrovnat, ale další branka jim nebyla přána. Domácí se v podstatě celý druhý poločas pouze branili a mohli být nakonec rádi za remízu 2:2 a o vítězi musely rozhodnout penalty.

Za domácí proměnil Dreksler a Kouřil. Následně selhal Maňák. Na druhé straně nikdo neselhal, když se prosadili Mašík, Kaprál, Zbožínek. Hosté zvítězili po pokutových kopech 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Určice B
David Mudrý (trenér Určic "B"): Utkali jsme se s kvalitním soupeřem. Oni jsou sice starší, ale velmi fotbaloví. Prvních 30. minut jsme hráli velmi dobře. Bureš dal krásný gól. Následně jsme po chybě inkasovali, ale do poločasu jsme opět vedli. Druhou půlku jsme se nechali přehrávat, kdyby nám Haná dala ze 6 branek, tak bychom se nemohli divit. Penalty jsou pak náhoda. Velmi dobrý výkon dnes podal Bureš a také Přemysl Mlčoch.

Haná Prostějov
Martin Kolář (trenér Haná Prostějov): Určice první poločas hráli velmi dobře. Oba týmy měli dost šancí, ale oni nás předčili. V druhém poločase jsme už na hřišti dominovali, ale dali jsme pouze jeden gól. Dnes jsme doplatili na střeleckou nemohoucnost. Nejlepším hráčem byl Zbožínek, který dal krásný gól.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - .. Kadlec [-] (72. J. Kouřil [-] ) , P. Mlčoch [-] (39. [-] ) , J. Frehar [-] , M. Grulich [-] (62. M. Mohelník [-] ) - M. Bureš [-] (15. [-] ) (62. M. Šnajdr [-] ) , E. Dreksler [-] , R. Maňák [-] , M. Pavel [-] - P. Zapletal [-] , P. Hochman [-]

Haná Prostějov
Z. Lošťák [-] - I. Jančiar [-] , J. Zbožínek [-] , M. Čermák [-] , M. Kolář [-] - P. Trnavský [-] (85. P. Ociepka [-] ) , Z. Kaprál [-] , J. Mašík [-] , M. Trnavský [-] - M. Zatloukal [-] , D. Kolář [-] (62. R. Světlík [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.