3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olšany konečně zabraly


Branky


0

Jelikož se týmy ze spodu tabulky pomaly přibližují potřebovali domácí v tomto utkání konečně zabrat, což se jim také povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil hostům, kdy měli na kopačce ze čtyři vyložené šance. Bohužel neproměnili a po chybě je potrestal Polášek 1:0. Ve 24. minutě po standartní situaci se hlavou prosadil osamocený Přemysl Mlčoch 1:1. Hosté remízu, ale neudrželi do konce prvního poločasu. Ve 41. minutě se prosadil aktivní Škoda 2:1 Poločas tedy vyhráli domácí 2:1.

Ve druhém poločase Určice zabrali a podařilo se jím opět vytvořit nějaké šance, ale branku se jim nepodařilo vstřelit a opět přišel trest v 65. minutě se prosadil Hošák 3:1. Oba týmy si ještě připravili nějaké šance, ale domáci vedení urdželi a připsali si velmi důležité 3 body za výhru 3:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Olšany
Milan Nekuda (trenér Olšan): Pro nás to byl velmi důležitý zápas, hráče jsem na to celý týden upozorňoval. Musím říct, že si to hráči vzali k srdci. Poprvé na jaře jsme dali první branku. Bohužel jsme po chybě inkasovali, ale naštěstí jsme přidali branku do poločasu a v druhém poločase přidali ještě jednu. Dnes musím pochválit celý tým, přistoupili k tomu, jak by se mělo a výsledek se dostavil. Nejlepším hráčem našeho týmu byly Vysoudil a Škoda.

TJ Sokol Určice B
David Mudrý (trenér Určic "B"): Na začátku jsme nevyužili několik velkých šancí a následně jsme po velké chybě inkasovali. Bohužel jsme neudrželi remízu do poločasu. Oproti minulému týdnu to byl rozdíl. Nebylo to úplně hrozné, ale někteří si stále nedají říci a hrají si to svoje. Navíc jsme nedali šance.



Sestavy


Sokol Olšany
M. Uhřík [-] - L. Rokyta [-] , J. Procházka [-] , M. Miška [-] , P. Vysoudil [-] - T. Poláček [-] (60. J. Mazal [-] ) , F. Soldán [-] , J. Škoda [-] , J. Antoníček [-] (86. M. Rokyta [-] ) - A. Pospíšil [-] , J. Hošák [-]

TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - .. Kadlec [-] , J. Frehar [-] , M. Pospíšil [-] , R. Berčák [-] - R. Maňák [-] (58. T. Ježek [-] ) , P. Halouzka [-] , P. Mlčoch [-] , E. Dreksler [-] - M. Hýbl [-] (78. D. Mudrý [-] ) , J. Kouřil [-] (85. R. Mlčoch [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.