Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka vedení neudržela, Kšice překvapivě utkání otočily


Branky


0

Do Kšic přijeli fotbalisté Studánky, kteří potřebovali odčinit domácí porážku s Konstantinkami, domácí naopak byli posilněni výhrou v Tisové. V utkání zazářil hlavně domácí Martin Schejbal, který dokázal v utkání třikrát rozvlnit síť. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do rychlého vedení, po poločase vedli rozdílem jedné branky

Do utkání rozhodně vstoupilo lépe hostující mužstvo, které zavařovalo domácím od prvních minut. Ve 13. minutě se po brejkové situaci dokázal prosadit hostující Pavel Kotva. 0:1. Hostující celek si dokázal vytvářet plno dalších slibných šancí, bohužel žádnou z nich neproměnili. Což platilo do 27. minuty, kdy brankář vyboxoval míč pouze před sebe, kde čekal Dalibor Marek a ten doklepl míč do prázdné brány- 0:2. Domácímu celku se podařilo do poločasu ještě snížit, poté co chyby v rozehrávce dokázal využít domácí Martin Schejbal-1:2. Po poločase tak hosté v Kšicích vedli o jeden gól. 

Druhý poločas byl v režii domácích, kteří dokázali otočit utkání ve svůj prospěch

Do druhého poločasu vstoupili aktivně obě mužstva, góly to ovšak do 61. minuty nepřineslo. Domácímu celku se podařilo utkání srovnat, kdy dokázal zakončovat Martin Schejbal a utkání tak bylo rázem srovnané- 2:2. O tři minuty mohli být hráči i fanoušci domácího celku ještě spokojenější, to se ke střele dostal Miroslav Volf a otočil tak utkání ve prospěch domácích-3:2. Když se v 81. minutě z přímého kopu potřetí v utkání trefil Martin Schejbal bylo o vítězi utkání rozhodnuto. Domácí tak po skalpu Tisové dokázali doma porazit i silnou Studánku a připisují si tak další důležité body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Studánka
Pavel Kotva: Jednoznačně ztracené 3 body. Stav 0:2 si musíme pohlídat. Rozhodující byl gól na 1:2 před koncem prvního poločasu. Druhý poločas už byl z naší strany špatný a proto jsme dostali ještě 3 branky a bylo po zápase.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
A. Smetana [-] - P. Kaprhál [-] , V. Berta [-] (73. P. Jankov [-] ) , M. Volf [-] , P. Flíček [-] - I. Šetlík [-] , M. Schejbal [-] , J. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] (81. L. Bordeniuc [-] ) - P. Janout [-] , K. Dýdek [-] -

TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - D. Lončík [-] , P. Sňozík [-] , T. Vlček [-] - T. Diviš [-] , D. Půža [-] , R. Mráz [-] (79. M. Bureš [-] ) , P. Kotva [-] , M. Hladík [-] - J. Klesa [-] , D. Marek [-]

ŽK: 75. I. Šetlík , 81. P. Kaprhál .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - MILOTA Radek (N), ČERNOVSKÝ Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.