Kozolupy zvládly domácí zápas s Horšovským Týnem a poprvé v sezóně bodovaly


Branky


52. J. Čech , 68. M. Mráz , 76. J. Čech - 86. J. Babka
0

V sobotu odpoledne čekal na diváky v Kozolupech souboj prozatím dvou nejhorších týmů, okupujících úplný chvost tabulky soutěže. Domácí Sokol přivítal horšovotýnské Dynamo. A bylo tedy o co hrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

První poločas se hrál v opatrnějším pojetí, hrálo se převážně ve středu hřiště a ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit větší šanci, natož šanci gólovou. Z obrazu hry bylo jasně patrné, že týmy čekají na první závažnější chybu soupeře a do žádného zběsilého útočení se nikomu nechtělo. Do kabin tedy odcházeli hráči obou týmů za bezbrankového stavu a diváci doufali, že se ve druhé půli nějaké branky dočkají.

Čech otevřel skóre

A dočkali se poměrně brzy. Z druhého poločasu uběhlo teprve sedm minut a skóre zápasu se poprvé měnilo. Domácí se nachomýtli k rychlému protiútoku, kdy se balón dostal až na pravou stranu hřiště těsně před velké vápno, kde jej přebral domácí kanonýr Jakub Čech, který křižnou střelou k levé tyči nedal hostujícímu brankáři ani špetku naděje na to, aby míč vytěsnil – 1:0. Po této brance domácí přidali na obrátkách a v 68. minutě zvýšil na 2:0 Martin Mráz, který zužitkoval přesnou přihrávku za obranu – 2:0.

 

 Po této brance již tempo hry opadlo, čehož dokázal v protiútoku využít Jakub Čech, jenž těžil ze svého dobrého postavení, když dorážel do prázdné branky střelu, kterou hostující gólman pouze vyrazil před sebe. V závěru zápasu pak už jenom symbolicky snižoval z přímého kopu Jiří Babka a upravil skóre na konečných 3:1. Domácí Sokol díky tomuto vítězství předskočil v tabulce svého soupeře a smazal také nelichotivou nulu na svém kontě, a to v kolonce bodů.

 

AUTOR: Jakub Růžička



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (útočník): Zápas byl ze začátku velmi vyrovnaný, ovšem po první brance jsme začínali mít zápas pod kontrolou a po našem zvýšení na 2:0 se utkání už jen dohrávalo.




Počet diváků: 95. Rozhodčí: Homr Michal - DAVÍDEK Tomáš (N), VĚNEČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.