M. Houba 12.
M. Černý 21. (p.)
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Hamrů začalo vítězně


Branky


12. M. Houba , 21. M. Černý (p.) - 2. J. Vyžrálek
0

Vše podstatné se odehrálo v Hamrech v první polovině zápasu, kdy Hamry rozhodly, kde zůstanou všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly tři branky

Hamry "B" přivítali v prvním kole na domácím hřišti Rožnou. Zápas začal pro domácí špatně, když se po chybě golmana prosadil bez problémů útočník hostí. Kladiváři však chtěli ihned vyrovnat a hnali se do útoku. Po hezké individuální akci vyrovnal na 1:1 Marek Houba. Netrvalo dlouho a domácí mohli utkání otočit, jelikož byla po faulu na Miloslava Gregara nařízena penalta. Té se chopil zkušený Ladislav Sýs, ale míč napálil pouze do tyče a z následné dorážky branka nemohla být uznána. Další šanci dostali opět domácí Hamry a to znovu z pokutového kopu. Tentokrát šel kopat Michal Černý a bezpečně proměnil na 2:1. Aby toho nebylo málo, tak se ještě stále v první půli pískala penalta i na druhé straně. Domácí brankář Lukáš Benc se však vyznamenal a bravurně ji chytil. Zvýšit mohl Miloslav Gregar, ale míč šel těsně vedle brány.

Hamry udržely výsledek a připsaly si tři body

Do druhé půle nastoupila Rožná s odhodláním. Domácím viditelně docházeli síly, ale soupeře do větších šancí nepouštěli. Nakonec si kladiváři jednobrankový náskok pohlídali a uhájili tři body.V příštím kole pojedou potvrdit hráči rezervy Hamrů svoje vítězství do Velké Losenice, kde můžeme čekat velké derby těchto dvou klubů. Velká Losenice překvapila málem favorizovaný Ujčov, když inkasovala rozhodující gól až v samém závěru. Rožná přivítá Věchnov, půjde tedy o duel dvou týmů, které vyšli v prvním podzimním kole naprázdno.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Jiří Kolarik: Dnes jsme utkání vyloženě ubojovali. Jsou to pro nás důležité body na začátek sezony. Všichni bojovali celý zápas a v tom musíme pokračovat i dál.

SK Rožná
Marek Navrátil: V první půli se domácí dostávali do šancí hlavně díky našim chybám. My jsme sice dali rychlou branku, ale soupeř na ni dokázal odpovědět a z penalty dokonce otočit utkání. My jsme ve druhé půli mohli vyrovnat, ale nedali jsme penaltu. Poté jsme soupeře tlačili, ale z tlaku gól nepadl a soupeř si výhru pohlídal.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - M. Gregar [-] (56. F. Chlubna [-] ) , M. Srnský [-] (42. J. Sobotka [-] ) , L. Sýs [-] (46. M. Smejkal [-] ) , M. Houba [-] , M. Černý [-] (67. A. Zátopek [-] ) , J. Kolarik [-] , P. Vašek [-] , M. Petrik [-] , T. Novotný [-] , J. Sláma [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] (46. P. Navrátil [-] ) , A. Korbička [-] , P. Kunc [-] , K. Beran [-] - J. Kroupa [-] , M. Beno [-] , F. Humpolík [-] , M. Navrátil [-] - D. Krajčo [-] , J. Vyžrálek [-]

ŽK: 35. T. Novotný , 36. M. Srnský .
Hráči zápasu: M. Černý , M. Houba .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - PINKAVA Tomáš (N), ŘEBÍK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.