Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín v prvním poločase rozhodl zápas v Bobrové


Branky


0

Radostín překvapil Bobrovou třemi góly v prvním poločase a překvapivě si odvezl tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín třikrát skóroval

 úvodním hvizdem utkání týmů z popředí tabulky se spustil deštík a ten více svědčil domácím. Hrálo se více na polovině hostů, hostitelé si vytvořili tak dvě, tři velmi nadějné příležitosti, gólově se ovšem neprosadili. Pak se ale do hry domácích vloudily nepřesnosti,  nedůraz a menší pohyb a hosté začali získávat půdu pod nohama. Domácí si koledovali, takže v 32. min hostující Jiří Novotný zaslouženě otevřel skóre. Domácí se nepoučili, přišla další lehká ztráta a Rostislav Večeřa z dálky přehodil mírně vysunutého domácího golmana. Desetiminutovku domácí hrůzy dokonal v 41. min opět Jiří Novotný, do  pauzy hosté ještě jednu tutovku nedali.

Domácí jen snížili Roháčkem

Po přestávce se hra přece jen trochu vyrovnala.Domácí chtěli snížit, Dan Roháček nejprve dvakrát těsně minul, napotřetí až v 71. min hlavou skóroval. Hosté ovšem dál hlídali náskok, nejblíže k  jejich dalšímu úspěchu byl opět R. Večeřa, který opět dalekonosně přehazoval vyběhnutého  golmana, ale Rosťa Kratochvíl na čáře zachránil. Hosté  již změnu skóre nepřipustili a zaslouženě vezou tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Tentokrát jsme doplatili na výpadek v první půli, i přes snahu po pauze jsme to již nedokázali zvrátit. Výhra hostů je zasloužená.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: První poločas zápasu v Bobrové se nám velice vydařil,do šaten jsme šli s vedením 0:3.Po přestávce jsme malinko polevili a domácí dokázali snížit na 1:3.Naštěstí to bylo ze strany domácích vše.Pochválil bych hráče za týmový a zodpovědný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
P. Hamřík [-] - I. Roháček [-] (60. L. Křepela [-] ) , J. Svoboda [-] , P. Laštovička [-] , T. Hrbek [-] (65. J. Trnka [-] ) , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , M. Mašek [-] , K. Flídr [-] , J. Stupka [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - P. Dvořák [-] , S. Berka [-] , R. Fňukal [-] - L. Kozel [-] , D. Toman [-] (78. L. Dvořák [-] ) , D. Hrbek [-] - P. Císař [-] (88. D. Krča [-] ) , R. Večeřa [-] - J. Novotný [-] , J. Juda [-]

ŽK: 43. J. Svoboda , 85. D. Roháček - 87. P. Císař .
Hráči zápasu: J. Novotný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - SMAŽIL Jiří (N), VEČEŘA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.