1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná povolala Kaplana, ale bere jen bod


Branky


0

Domácí poslal do vedení matador Kaplan, ale Štěpánov před půli vyrovnal a nakonec si z Polné odvezl cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila remízou

Domácí byli v zápase favoritem, vždyť v posledních dvou zápasech na domácím hřišti zdolali týmy z čela tabulky - Luka nad Jihlavou a Rantířov. Do zápase se Štěpánovem navíc zasáhl zkušený exjihlavský střelec Tomáš Kaplan. Svěřenci Jiřího Lukáška chtěli ukončit čtyř zápasovou šňůru bez bodu.

 

Sázka na Tomáše Kaplana domácím vyšla již ve 21. minutě, kdy po souhře s Liborem Čaloudem překonal Libora Dingu a poslal domácí tým do vedení - 1:0. Polná kralovala a zápas ovládla. Své šance ovšem neproměnila a přišel zákonitý trest. V závěru prvního poločasu se do míče opřel Ondřej Hrubeš a Patrik Čermák mohl lovit míč ze sítě - 1:1. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté.

Ve druhém poločase branka nepadla

Děj druhého poločasu se podobal tomu prvnímu. Domácí drželi míč a byli aktivnější. Libor Dinga v hostující bráně si však počínal velice spolehlivě. Do dalších šancí se dostal i Tomáš Kaplan, ale dokázat se neprosadil. Hosté spoléhali na rychlé protiútoky, ale jejich řešení chyběl větší klid a přesnější finální přihrávka. V Polné se body dělily a Štěpánov si odvezl cenný bod. 

 

Polná se v příštím kole v souboji divizních rezerv představí na hřišti Spartaku Velká Bíteš. Štěpánov se z posledního místa v tabulce pokusí odlepit v domácím utkání s Hartvíkovicemi.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná B
Jaromír Tobolka (vedoucí): Bohužel se potýkáme s nedostatkem hráčů. Bylo to nervózní utkání, ale měli jsme navrch a remízu musíme brát jako ztrátu. Měli jsme dost šancí na to, abychom vyhráli.




Sestavy


Slavoj Polná B
P. Čermák [-] - V. Jelínek [-] , T. Kaplan [-] , L. Čaloud [-] (46. D. Voráč [-] ) , M. Šimek [-] , J. Korber [-] , D. Procházka [-] , O. Skryja [-] , D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , F. Gondek [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - M. Novák [-] , J. Veselský [-] (87. P. Macháček [-] ) , D. Kintr [-] , D. Fiala [-] , V. Kutnyk [-] , T. Richter [-] (47. A. Janeček [-] ) , V. Kovalchuk [-] , V. Sedláček [-] , T. Brázda [-] , O. Hrubeš [-]

ŽK: 45. V. Jelínek , 63. D. Kratochvíl , 82. M. Šimek - 59. O. Hrubeš , 59. D. Fiala , 62. M. Novák , 80. V. Kovalchuk .
Hráči zápasu: T. Kaplan - L. Dinga .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - NENADÁL Pavel, JUŘÍČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.