1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá minuta zápasu rozhodla


Branky


0

Byl to první útok domácích a poté již přišel půst. Ne, že by se v Nebahovech hrál nějaký udržovací fotbal, to 88 minut snad ani nejde, ale zkrátka to vzali beci i se záložníky odzadu a gólmani domácí Radek Medřický a nestor okresu mezi třemi tyčemi Václav Novák měli fantastický den.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V druhé minutě založili domácí první nebezpečný útok a to rozhodlo

V Nebahovech jsou domácí silní. Hosté z Dubu přijeli povzbuzeni dobrými výkony posledních kol a domácí to pocítili. Již ve druhé minutě zakládají domácí útok a na jeho konci stál Vladimír Valouch a domácí vedli. Nikdo z přítomných diváků však nečekal, že co se branek týče to bylo vše. Hrál se bojovný fotbal, ve kterém dubští nedali svému soku nic zadarmo. V Nebahovech na vršíčku se za pěkného fotbalového počasí hrál dramatický zápas. Hosté se snažili o brejky po křídlech, ale domácí obrana byla nekompromisní. Dubští s Novákem v brance si byli velmi jisti v obraně a tak po zbytek zápasu to byl boj o střed. Čas uplynul a poločas skončil.

Druhý poločas přinesl boj o střed hřiště a fantastické výkony obou gólmanů

Druhý poločas ukázal zejména Václav Novák v hostující brance své kvality. Václav Novák, který si na jaře připíše čtyři křížky, udivoval všechny přítomné. Domácí měli v souboji s ním smůlu a všechny pokusy jim vychytal.  Na druhé straně mladý Radek Medřický ukázal, že se potatil a k otcově spokojenosti domácí podržel. Ne, že by fotbal nudil, ale byl to poločas vynikající defenzivy, kdy zkrátka obrany byly v tomto zápase na obou stranách perfektní a tak díky druhé minutě to domácí na konec brali za tři body.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
R. Medřický [-] - V. Valouch [-] , D. Rosa [-] , P. Pešek [-] , J. Štrobl [-] - J. Mráz [-] , R. Cinádr [-] - R. Medřický [-] , M. Rosa [-] , L. Cinádr [-] , S. Sitter [-]


ŽK: 38. L. Cinádr , 42. V. Valouch - 42. A. Choďjuš .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: HÁŠA Richard - CINÁDR Jiří (N), BÁRTA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.