Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání nakonec na svou stranu získaly Lázně


Branky


0

Lázně chtěly po poslední prohře v Lomu doma před svými příznivci naplno bojovat. Navíc jim pomohlo vypadnutí několika hráčů Tisové ze základní sestavy a i přes vedení hostujícího celku dokázaly utkání otočit ve svůj prospěch a získat tak tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli po čtvrthodině do vedení, do poločasu domácí ještě otočili

Zápas začal zostra na obou stranách, kdy střelci obou týmů zahazovali šance. Do vedení se dostalo mužstvo hostů, kdy po nepovedeném odkopu trefil z první balon Maksym Samek a otevřel tak v Lázních skóre - 0:1. Domácí gól nepoložil, naopak - vytvářeli si šance, do vápna létaly centry, až si na jeden z nich ve 38. minutě naskočil domácí Pavel Hampapa a srovnal skóre na 1:1. Domácí celek byl v laufu, byl lepší na držení míče, hosté hrozili z brejků. Ve 43. minutě dostal možnost zahrání přímého kopu přibližně z 25 metrů Adam Kolář a ten se nemýlil - 2:1. Domácí tak do poločasového hvizdu dokázali utkání s Tisovou otočit ve svůj prospěch a vše napovídalo i pohlednému druhému poločasu. 

Hosté se snažili utkání ještě zlomit, rozhodující gól dal ovšem střídající Sak

Ve druhém poločase dokázali domácí mužstvo hosté trošku zatlačit. V 60. minutě se jim to vyplatilo, když odražený míč trefil z 20 metrů z voleje Viacheslav Pryvrattskyi. 2:2. Hostující celek se snažil utkání zlomit ve svůj prospěch, dokonce si dokázal vytvořit i pár dobrých šancí, gól z toho ovšem nepadl. A tak se rozhodujícího gólu dočkalo domácí mužstvo. Domácím vyšel opět přímý kop na zadní tyč, odkud se míč dostal ke Karlu Praizlerovi a ten míč uklidil do brány - 3:2. Hostující celek se snažil ještě zabrat, ovšem byli z toho spíše brejkové situace Lázní, které mohly několikrát zvýšit svůj náskok, ovšem v koncovce selhaly. Utkání tak skončilo vítězstvím Lázní, které se tak nadále drží se špičkou tabulky a na třetí Studánku ztrácí pouhé dva body.  



Ohlasy k zápasu



TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: "Pro fanoušky to musela být pěkná podívaná, pohledné akce a krásné góly. Myslím, že alespoň bod jsme si zasloužili."



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - P. Hampapa [-] , V. Kašpar [-] , M. Pohlot [-] , J. Jelen [-] (52. J. Míšek [-] ) , P. Rašín [-] , J. Nevařil [-] (85. P. Hospodářský [-] ) , K. Praizler [-] , M. Pohlot [-] , F. Vacata [-] , A. Kolář [-]

TJ Zetor Tisová
T. Kozák [-] - O. Šebor [-] , D. Fitsek [-] , D. Gabčo [-] , M. Samek [-] , V. Pryvrattskyi [-] , P. Gabčo [-] (85. J. Peterka [-] ) , D. Sershen [-] , M. Foltas [-] , E. Šály [-] , V. Koscelník [-] (75. Š. Matvijenko [-] )

ŽK: 33. J. Kratochvíl - 55. E. Šály .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Majerčík Jaroslav - HROMKA Pavel (N), DUDA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.