3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia se přes hodinu trápila


Branky


65. M. Mižár , 75. E. Eger , 88. M. Lakó
0

Až v 65. minutě překonali úněšovští fotbalisté obranný val Blatnice. Přesto se radují z třígólové výhry a podzim zakončí nejhůř na druhém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Blatnice
Vedoucí Oldřich Karas: "Trenér připravil obrannou taktiku, dostupovali jsme soupeře a ten se nemohl dostat k vápnu. Podržel nás gólman, který vychytal snad čtyři střely do šibenice a udržel nás od debaklu. Po první brance se Úněšov uklidnil a přidal další dvě. Musím kluky ale pochválit, makali a bojovali. Úněšov nemá v této soutěži co dělat, je herně někde jinde, je jednoznačně nejlepší tým soutěže."



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - Z. Hlous [-] , T. Janda [-] - D. Randa [-] (68. Š. Toráč [-] ) , M. Lakó [-] , J. Šebek [-] , M. Meszáros [-] , M. Mižár [-] - P. Eger [-] , E. Eger [-] - P. Nechutný [-] (85. F. Kovařík [-] )

TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - J. Hošťálek [-] (68. J. Štorc [-] ) , Z. Kasl [-] , D. Tětek [-] (82. M. König [-] ) , M. Greif [-] , J. Fišer [-] , D. Hauer [-] , P. Liškutín [-] , J. Rolník [-] , J. Mestl [-] , D. Kojnok [-]

Hráči zápasu: J. Bouda , T. Janda , M. Mižár , M. Lakó .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LANG Josef - MIŽÁR Emil (N), KAFKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.