2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité body zůstávají doma


Branky


0

Vstiš se po návratu do Okresního přeboru představila v pěti zápasech a z nich si odnesla pět bodů. Ty jí držely nad zónou sestupu. V její velké blízkosti se naopak nachází její soupeř. Nepomuk zatím letos ještě nevyhrál, pouze dvakrát remizoval a vyhrál na penalty. Poslední dvě kola navíc neskóroval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný nástup domácích

Vstiě vstoupila do utkání ve velké stylu. Už po pár minutách mohl jejich hráč otevřít skóre, ale svůj nájezd neproměnil. Za chvíli to zkoušeli domácí borci z dálky, ale ani tímto způsobem Wallenfelse nepřekonali. Následně zahrozili i hosté. Po dlouhém výkopu brankáře a chybě domácíh o stopera šel Václav Švec sám na brankáře. Branku ovšem minul. Následoval rychlý přechod do útoku v podání domácích. Balon do běhu dostal Ondřej Vodička a sám před brankářem už si věděl rady. 1:0. Hra se pak vyrovnala. Oba ceky ještě pohrozily, gól ale nedaly. Poločas tak byl 1:0. 

Nádherný gól

Druhý poločas pokračoval tam, kde první skončil. Převaha se přelévala z jedné strany na druhou, ale góly nepřicházely. Největší šancí hostí měl Vokurka, který po zpětné přihrávce od Pavelky jen nechal vyniknout domácího golmana. Pak už přišel zářný okamžik Ondřeje Vodičky. Přetažený rohový kop se snesl až k němu a z první ho uklidil přímo do šibenice. Vstiš si pak už výsledek pohlídala a odskočila tak dnu tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Po minulém zápase jsme si před domácími fanoušky chtěli zpravit chuť a hlavně zabojovat o tři body. K dispozici jsme měli téměř kompletní kádr, což nám dávalo naději na dobrý výsledek. Úvod zápasu byl z naší strany parádní, bohužel po úvodní brance jsme přestali hrát a pustili hosty do hry. Druhý poločas pak už byl vyrovnaný. Se výsledkem panuje spokojenost s výkonem už tolik ne."

FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Domácí měli výborný vstup do utkání, kdy šli snad 2x nebo 3x sami na brankáře. Dali ale jen jeden gól. Pak se hra vyrovnala a tak to vydrželo až do konce utkání. Soupeř pak bohužel přidal druhý gól, který byl opravdu pěkný, a my jsme byli ve složité situaci. Bohužel máme krizi s lidmi a zatím o nebere konce. Určitě to byl soupeř k poražení."



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
A. Valenta [-] - P. Švec [-] , J. Pyrgal [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , F. Štěpán [-] , A. Ježek [-] (76. V. Hřebec [-] ) , O. Vodička [-] , M. Švec [-] , T. Maday [-] (4. M. Kaiser [-] ) , P. Purdeš [-]

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - F. Mareš [-] , J. Junek [-] , P. Pavelka [-] , V. Švec [-] (46. M. Voráček [-] ) , A. Viktora [-] , J. Vokurka [-] , V. Janoch [-] , M. Švec [-] , O. Košán [-] , V. Březák [-]

ŽK: 24. A. Ježek , 42. J. Pyrgal , 58. T. Krejčí , 60. M. Švec , 79. V. Hřebec - 49. V. Březák , 62. F. Mareš . ČK: 73. F. Mareš .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: MICHÁLEK Tomáš - ŠVEC Petr (N), OSUSKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.