Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter si na úvod poradil s Radkovicemi


Branky


0

První kolo svedlo dohromady domácí celek, který hrává pravidelně v klidném středu tabulky. Tým navíc nedoznal velkých změn, možná jen odchodu jednoho borce do Smolivce. I hosté disponovali více méně stejným kádrem, který na jaře zachránil Okresní přebor. Radkovice ovšem nedokázaly navázat na dobré jaro a na domácí borce nestačily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka

Domácí borci meli raketový start do utkání, už v první minutě měli velikou příležitost, gól ale nepřinesla. V 8. minutě poslal Loukota výbornou křižnou přihrávku na Velíška, ten mířil pouze do golmana. I v další akci měl prsty aktivní Loukota, když vyzval ke skórování Ptáčka, ten ale nabízenou šanci odmítl. V 18. minutě si tak vzal slovo v zakončení už sám domácí kapitán a na dvakrát překonal Levého v radkovické bráně. Hosté se snažili kombinovat a vytvořit si nějakou příležitost, bohužel se jim vůbec nic nedařilo. Důkazem byla 28. minuta, kdy si jeden z bránících hráčů málem srazil míč do vlastní sítě, zachránilo ho naštěstí břevno. Ještě do poločasu měl Klášter tři velké šance. Z jasné pozice nejprve Ptáček netrefil branku, následně svůj nájezd neproměnil Karela a stejně dopadl ve své šanci i Velíšek.Po poločase byl tak i přes jasnou převahu domácích zápas stále otevřený. 

Uklidnění pro domácí

Druhý poločas pokračoval přesně tam, kde první skončil. Jediný rozdíl byl, že hned úvodní šance se povedla proměnit a opět to byl Loukota, který využil výborné přihrávky Karely. Za chvíli se mohl do střelecké listiny konečně zapsat i Ptáček, ale ani tentokrát na Levého nevyzrál. Jako další spalovač šancí se o pár minut později ukázal i Velíšek, který z malého vápna netrefil branku. V 59. minutě přišel krásný fotbalový moment. Pavel Kalabza si udělal z obránců slalomové tyče, dostal se až před brankáře a zvýšil na 3:0. Pak už se konečně ke slovu přihlísili hosté. Po přihrávce z obrany se dostal k míči Soyma, potáhl balon na soupeřovo půlku a centrem našel přesně hlavu Václava Brady, který tak vykřesal jiskřičku naděje pro Spartu. Ta ovšem zhasla už za tři minuty. Po rohu se dostal k hlavičce Velíšek a upravil na 4:1. Do konce zápasu už přišla pouze jediná šance v níž se ocitl Karela, brankáře nepřekonal ale mrzet ho to nemuselo, jeho celek si na úvod sezóny připsal jasné vítězství a navíc podal i velice dobrý výkon. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "Panuje spokojenost, soupeře jsme vcelku jasně přehráli. V poločase mohlo být hotovo, ale podařilo se dát pouze jeden gól. Jediné mínus zápasu je velké množství zahozených šancí."

TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (Trenér Tj Sparta Radkovice): "Moc se to nedá hodnotit. Nejspíš na nás dolehla nervozita, nebo tíha okamžiku. Nedokázali jsme plnit základní fotbalové úkony. Nikdo na hřišti si neodehrál svůj standart a domácí zaslouženě vyhráli."



Sestavy


TJ Klášter
Z. Větrovec [-] - P. Velíšek [-] (68. J. Růžička [-] ) , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , T. Karela [-] (75. M. Suko [-] ) , T. Loukota [-] (87. J. Lohynský [-] ) , M. Ptáček [-] , O. Sedláček [-] , P. Kalabza [-] (81. V. Bárta [-] ) , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-] (59. T. Vladař [-] )

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - P. Němec [-] (62. J. Horský [-] ) , R. Soušek [-] , T. Kučera [-] (27. S. Tisot [-] ) , I. Marina [-] (68. J. Brada [-] ) , V. Brada [-] , D. Fiala [-] , F. Březina [-] , M. Velich [-] , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

ŽK: 78. T. Vladař , 90. O. Sedláček - 78. J. Brada , 84. F. Březina .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Lažánek Karel - BALOUN Josef (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.