Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ospalý začátek Kdyně a chopení se příležitosti na straně Meclova

I když by se dalo očekávat, že po minule vyhraném zápase budou kdyňští hráči motivováni a plni síly, opak byl pravdou. Na soupeřově hřiště nastoupili jakoby bez nálady, v kombinaci se jim nedařilo, a proto nebylo žádným překvapením, když síť jejich branky již ve 4. minutě zachytila míč, který do ní poslal Jakub Večeřa z TJ ZD Meclov, a zařídil tak domácím vedení 1:0.

 

Zápas byl poté velmi vyrovnaný. Hráči z Kdyně měli několik vyložených šancí, avšak žádnou se jim nepodařilo proměnit. Naopak Meclovští se chopili příležitosti a ve
32. minutě skóroval za záda Tomáše Kaisera Martin Kubica.  

Gólová smršť

 V první polovině druhého poločasu Meclov Kdyni doslova válcoval. Během 53. minuty zápasu svou šanci proměnil Zdeněk Mareš a v 56. minutě si na své konto připsal v pořadí již druhý gól kanonýr Martin Kubica.

 

 Po těchto střelách jako by hráči z Kdyně zápas vzdali. Byli naprosto odevzdaní, a soupeř si tak s nimi mohl dělat, co chtěl. Nikdo se tedy nedivil, když se z další branky radovali opět domácí. Tentokrát se o ni v 62. minutě postaral Jan Suchý. Hned o dvě minuty později se díky parádní trefě Radka Kopperberga změnil výsledek na 6:0.

 

Protože ani šest přesných zásahů Meclovským nestačilo, v 72. minutě se rozhodl podpořit výsledek svým přesně umístěným míčem Jakub Večeřa. Dvě minuty na to se k překvapení všech přihlížejících ozval jásot na straně hostí. Nádherně se trefil Kolja Hamor. Hráči z Meclova, přesvědčeni o konečné výhře, ke konci zápasu zvolnili, a poslední branku zápasu tak – možná díky jejich volnější hře – mohl vstřelit kdyňský Michal Kratochvíl.

 

AUTOR: KRISTÝNA POSEKANÁ



Ohlasy k zápasu



SK Kdyně 1920
Martin Trumpeš (hráč): „Pro nás je nejlepší na tento zápas co nejrychleji zapomenout a pořádně se připravit na další těžké utkání. Spadli jsme z I.A třídy a zatím nepředvádíme žádné skvělé výsledky a hru. Za nejlepšího hráče zápasu považuji Čižikova z TJ ZD Meclov.“



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRAUZ Jan - VÁCHAL Jindřich (N), TOMAJER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.