FOTO: Postřekov dotáhl ztrátu a nakonec se radoval ze dvou bodů!


Branky


42. Z. Mareš , 56. J. Večeřa - 74. J. Malík (vl.) , 78. J. Závodný
0

Ve druhém kole nejnižší krajské soutěže Plzeňského kraje, I. B třídě, se ve skupině A představil na půdě TJ ZD Meclov v jednom z okresních derby, celek Sokola Postřekov. V poměrně vyrovnaném zápasu se obě mužstva přetahovala o iniciativu a na obou stranách hřiště bylo rušno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mareš otevřel skóre

o tr. kopu hostů, který brankář Regenda vyboxoval se chopili aktivity domácí, ale v dobré šanci neuspěl Obdržálek a po něm ani Večeřa, který minul z hranice šestnáctky postřekovskou branku. V 11. minutě stačil po Čižikově střele z 20 metrů hostující brankář Frei vytlačit míč na roh, ten rozehrál Mareš, odražený míč se dostal ke Kafkovi, který jej střelou přes hlavu nasměroval z 10 metrů vedle branky.

 

Poté zazlobili hosté, ale tr. kop Vavříka a střela Kreuze skončily u brankáře Regendy. Na druhé straně se dostal sám proti Freiovi domácí Čižikov, ale ve vyložené šanci mířil ze 14 metrů vedle pravé postřekovské tyče. Hosté kontrovali po čtvrthodině hry, ale Královec ze střední vzdálenosti domácí branku přestřelil. Ve 22. minutě stačil Frei vyrazit centr domácího Večeři jen k Čižikovi, ale ten volejem zpoza šestnáctky zamířil vysoko. Akce se střídaly na obou stranách, ale k jejich úspěchu chyběla oběma mužstvům větší přesnost přihrávek i zakončení. Ve 31. minutě si domácí Čižikov narazil míč s Beranem, ale jeho střelu z šestnáctky výborně vyrazil brankář Frei a postřekovští pak odvrátili ještě dva centry domácích.

 

Když se neprosadili z tr. kopů Večeřa na jedné a Vavřík na druhé straně, přišla v závěru poločasu první branky domácích. Tr. kop meclovského Večeři propadl před Freie, kde jej stačil tečovat do sítě Mareš – 1:0. Hostující brankář pak měl ještě hodně práce s Nidlovým centrem, ale to už bylo v poločase vše.

Postřekov se nevzdal

V úvodu druhé půle mířil domácí Večeřa vedle soupeřovy branky a na druhé straně se domácí ubránili dvěma centrům hostů. Pak neuspěli na jedné straně domácí Čižikov, jehož střelu zneškodnil Frei a na druhé straně hlavičkoval Hranai vedle meclovské branky. V 56. minutě našel Čižikov centrem Večeřu, jehož volej zpoza šestnáctky směřoval přesně k pravé Freiově tyči a postřekovský gólman na ni nedosáhl – 2:0.

 

V 66. minutě se k odraženému míči dostal domácí Čižikov, ale jeho volej z 18 metrů dobře vyrazil Frei. Na druhé straně mířil o kousek výš, než bylo třeba domácí Večeřa. Právě on o chvíli později rozehrál tr. kop, ale Frei byl na místě. Hrálo se nahoru, dolů a hosté se rozhodně nehodlali s porážkou smířit. V 72. minutě měl brankář Regenda problémy s Hranaiovou střelou, ale kontaktního gólu se hosté zaslouženě dočkali až z další akce, kdy ve snaze odvrátit centr hostů poslal míč pod břevno vlastní branky domácí Malík – 2:1.

 

Hosté se do domácích zakousli a o čtyři minuty později se dočkali vyrovnání, když se střelou k tyči prosadil Závodný – 2:2. Ke kýženému vítězství pak nevedly akce aktivnějších domácích, neboť volej Večeři z 15 metrů výborně vyrazil Frei a následnou dorážku nasměroval Suchý vedle branky, ani hostů, když po závaru před meclovskou brankou stačil postřekovskou střelu výtečně vytlačit na roh Regenda. Poslední akci domácích zakončil Mareš střelou z úhlu nad branku hostů a tak se šlo na penalty.

Penalty pro hosty

Hned první exekutor domácích Mareš poslal míč tak vysoko, že skončil mezi zemědělskými budovami, poté za domácí proměnil efektně pod víko Večeřa, ale Kafka poté trefil tyč a Obdržálek břevno postřekovské branky. Když se za hosty postupně trefili Kuželka, Vavřík a Karlík, odvezli si postřekovští ze zápasu bonusový bod.

 

AUTOR: VOJTĚCH KOTLAN



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Petržilka Jiří - BÍNA Roman, ČERVENÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.