2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová B dokázala zvítězit v Rovečném


Branky


54. P. Žila , 86. L. Řihák - 27. J. Koutecký , 30. V. Mahel , 81. P. Janda
0

I přes dvoubrankové poločasové vedení domácí nic nezabalili a podařilo se jim snížit. Po další brance hostí domácí ještě korigovali na rozdíl jediné branky, ale na vyrovnání již nebyl čas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankové vedení

Deštivé dopoledne a chladný vítr, tato kombinace nevěstila přivětivé fotbalové počasí. Ale nakonec opak byl pravdou. Déšť ustal, vítr se zklidnil a tak se mohl v 16:00 rozehrát zápas 4. třídy. Na úvod ješte musím podotknout, že k utkání nebyl delegovaný rozhodčí, byl tedy z lidu vybrán pan Ing. Štarha. A musím mu vyseknout poklonu, své role se zhostil na výbornou, utkání odřídil bez sebemenšího zaváhání.

 

Začátek utkání byl z obou stran opatrný, nicméně postupem času si otěže zápasu začala přebírat Bobrová, předevsím díky spolupráci Mildy Straky a Šumáka na středu zálohy. Hrálo se jednoduše po zemi, přesně, kolmé přihrávky pak domací obraně zle zatápěly. Těsně před uplynutím první půlhodiny se hlavou prosadil Johny Kouťák (po 8 letech 52 dnech a 1 hodině). Druhý gól po třech minutách přidal Venca Mahlů a zdálo se, že Bobrová míří za vítězstvím. Jenže místo toho, aby Bobrová zasadila smrtelnou ránu, nechala Rovečné hrát. Hra se tak vyrovnala a k prvním náznakům šance se dostalo i Rovečné. Jen díky výborným zákrokům Ksichta jsme šli do kabin za nezměněného stavu. 

Domácí dvakrát snížili, ale na remízu to nestačilo

Druhý poločas začal pro Bobrovou již tradičně. Jaksi se vytratila hra po zemi, předsné kombinace a na hřisti začalo dominovat Rovečné. V 54. minutě tuto dominanci přetavilo ve snižující gól. V následujících minutách jsme další šance Rovečného přečkali, naštěstí a pomalu ale jistě jsme se zase začali vracet ke kombinační hře. Přibily tak i nějaké šance, trestuhodně zahozené. V 81. minutě si vzal slovo Píst a parádním uvolněním a ještě hezčí střelou zvýšil na 3:1. Misto toho, abychom zápas rozhodli, nechali jsme Rovečné v 86. minutě snížit na rozdíl jedné branky. To jsme samozřejmě udělali jen pro diváky, aby si užili při neděli taky trochu té nervozity a vzrušení. Branka v posledních minutách již nepadla a tak si bobrovské béčko odvaží z Rovečného 3 body.

zdroj: http://fotbal.mestysbobrova.cz/muzi-b/156-rovecne-bobrova-b-2-3-0-2



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bobrová B
Aleš Chrást - hráč: Na poměry 4. třídy se hrál velice solidní fotbal. Obě mužstva se snažila držet míč na zemi. Myslím, že pro oko fanouška to koukatelné bylo. S výsledkem jsme spokojeni, tři body z Rovečného určitě bereme. Ještě ale musíme zapracovat na proměňování šancí, to bylo pro tentokráte tristní.



Sestavy


TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - P. Žíla [-] , R. Danzinger [-] , P. Žila [-] , L. Řihák [-] , V. Dlouhý [-] , K. Jančík [-] (72. L. Mikulčický [-] ) , D. Mrázek [-] , M. Bartoň [-] (46. M. Svoboda [-] ) , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-]

TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - J. Smažil [-] , R. Smutka [-] , J. Trnka [-] , V. Smažil [-] - M. Straka [-] (71. R. Kratochvíl [-] ) , P. Dočekal [-] , O. Hlushchenko [-] , J. Koutecký [-] - M. Srnský [-] (63. T. Červinka [-] ) , V. Mahel [-] (60. P. Janda [-] ) -

Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.