Béčko Rozsoch doma přehrálo Sněžné


Branky


0

Hosté nastoupili do svého prvního letošního utkání, ale jejich výkon na body nestačil. Naopak domácí odčinili vysokou prohru z minulého týdne

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Kučera zařídil domácím vedení

Domácí chtěli vstoupit do utkání aktivně a to se jim také podařilo, když je v 17. minutě poslal do vedení Pavel Kučera. Po obdržené brance převzali iniciativu hosté a byli do konce prvního poločasu lepším týmem. Domácí odolali jejich náporu za přispění skvěle chytajícího Martina Kaňky a podařilo se jim do konce první půle udržet jednobrankové vedení.

Domácí přidali další tři branky

Vstup do druhého dějství se opět lépe vydařil domácím. V 54. minutě se v jejich prospěch po faulu na Pavla Kučeru pískal pokutový kop, který bezpečně proměnil kapitán domácích Jaroslav Štěpánek. Dvoubrankové vedení domácí uklidnilo. V 63. minutě přidal svoji druhou branku v utkání Pavel Kučera a bylo rozhodnuto. Definitivní pojistku přidal v 84. minutě Tomáš Prosecký, který tak upravil konečné skóre na 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy B
Pavel Kučera: Ze zápasu jsme si zaslouženě odnesli všechny body. Utkání rozhodla produktivita, kdy nás v první půli několikrát podržel brankář. Po našem druhém gólu bylo o vítězi rozhodnuto.




Počet diváků: 40. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - STŘEŠNÁK Marek (N), FORCHTSAM Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.