Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek pálil ostrými až ve druhé půli


0

Strážek se střelecky probudil a šesti brankami porazil v tabulce druhý Pohledec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly čtyři branky

Domácí fotbalisté si od začátku utkání vytvořili mírnou převahu. Ve 15.minutě si do velké šance dostal Melichar, ale z malého vápna trefil jen brankáře Hájka a zahodil tak obrovskou příležitost. Do vedení je nakonec poslal ve 24.minutě Chocholáč, který se prosadil střelou z velkého vápna 1:0. Právě Chocholáč byl první půlku při chuti a pro hostující obranu velmi nebezpečným hráčem. To se ukázalo ve 30. minutě, když se znovu prosadil tento domácí útočník a zvýšil na 2:0 . Ve 34. minutě z ničeho nic udeřil i soupeř. Z rychle útočné akce se prosadil Novotný 2:1. Kontaktní branka Pohledci pomohla k lepšímu výkonu, navíc ve 42 .minutě vyrovnal Ondráček 2:2. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu. 

Střídající Valík se ukázal jako žolík

Druhá půlka začala opatrně z obou stran. Zlom zápasu přišel v 61. minutě. Střídající Valík pěkným lobem do prázdné branky dal vedení znovu pro svůj tým 3:2 . O chvilku později upravil znova Valík už na 4:2. Čtvrtá branky hostující celek srazil do kolen a zápas se už jen dohrával. V závěru se ještě dvakrát prosadil domácí útočník Melichar a stanovil tak jasnou výhru pro domácí tým 6:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Až na závěr prvního poločasu jsme měli zápas celkem pod kontrolou a byli jsme lepším týmem na hřišti. Dnešní výhra je zcela zasloužená .

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Jednoznačně nejhorší výkon na podzim. Za 15 dobrých minut v zápase se body neberou. Zbytek zápasu byl z naší strany katastrofální. Připomínalo mně to některé naše jarní zápasy. Někteří hráči by se nad sebou měli zamyslet. I přes náš hrozný výkon, byl soupeř lepším a fotbalovějším týmem a zaslouženě bral tři body.



Sestavy


TJ Strážek
J. Vala [-] - F. Šmerda [-] , F. Lahodný [-] (46. P. Kupský [-] ) , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] , J. Chocholáč [-] (57. J. Valík [-] ) , J. Hladík [-] , J. Patloka [-] (46. S. Lahodný [-] ) , J. Melichar [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - M. Skalník [-] , L. Novotný [-] (69. J. Rous [-] ) , L. Ondráček [-] , J. Martaus [-] (61. L. Muller [-] ) , M. Fajmon [-] , P. Skalník [-] (75. J. Švanda [-] ) , V. Šaroun [-] , V. Hubáček [-] , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

ŽK: 33. J. Chocholáč , 33. J. Hladík - 60. L. Jambor , 72. J. Rous .
Hráči zápasu: J. Melichar , J. Chocholáč .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: MYŠKA Roman - UCHYTIL Zdeněk (N), PEJCHAL Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.