Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka v Jimramově neměla vítěze


Branky


0

Osm branek viděli diváci v Jimramově. Domácí se rozešli s Rožnou nakonec nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padly čtyři branky

Gólová přestřelka v Jimramově skončila zaslouženou remízou. Hosté nastoupili do zápasu daleko koncentrovaněji než domácí a od začátku utkání byli ve všem lepší a domácí obrana jen stěží odolávala. V 8.minutě po dlouhém výkopu domácího brankáře a hrubé chybě středu hostující obrany se dostal k míči Ćerný a umístěnou přízemní střelou k levé tyči otevřel skóre utkání. Hosté nadále pokračovali v tlaku a ve 12.minutě po obléhání branky domácích se přízemní střelou k pravé tyči prosadil Jiří Kroupa. V 17.minutě namazal domácí Dvořák do šance Vyžrálkovi, ten obešel i brankáře a s přehledem upravil na 1:2. V dalším průběhu domácí hru postupně vyrovnali a ve 34.minutě po dlouhém autu Ćerného úplně volný Pavel Sedlák hlavou vyrovnal. 

Druhý poločas neměl vítěze

Druhý poločas začal pro hosty smolně, při jejich laxní rozehrávce vybojoval míč domácí kapitán Bednář a nepovedenou střelu Černého tečoval hostující Sýkora a míč se dokutálel do branky - 46.minuta 3:2. Domácí se z vedení však dlouho neradovali, v 5l.minutě zahrával Korbička volný přímý kop, jeho tvrdou střelu výborně u pravé tyče vyrazil brankář Hlaváč, domácí hráči však na tuto situaci vůbec nereagovali a Jiří Kroupa v pohodě vyrovnal na 3:3. V dalším průběhu byla hra vyrovnaná s celou řadou šancí a tak až v 74.minutě zahrával volný přímý kop z poloviny hřiště domácí Novotný, do šestnáctky si naběhl Černý a dovezl míč až do sítě. Po této brance měli domácí značnou převahu, kopali několik rohů a jedna střela skončila na tyči. V závěru utkání hosté přeskupili řady a měli značnou převahu a v 87.minutě jim zasloužený bod zajistil tvrdou střelou nejlepší hráč Humpolík. K hladkému a zajímavému průběhu utkání přispěl výborným výkonem rozhodčí Jaroslav Beneš. Domácí tak pokračovali v nevýrazných výkonech na domácím hřišti, což ostře kontrastuje s výkony na venkovních hřištích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Doma nám to nejde, ale bohužel nevím proč...možná chceme až moc, fakt nevím. Každopádně dostáváme doma počet gólu, na který nejsme z minulých sezón zvyklí. Můžeme vést diskuzi nakolik je to chyba samotné obrany a brankáře nebo obranné hry celého mužstva, ale to nepatří sem, to si musíme vyřešit v kabině. Jedna věc je nezpochybnitelná, většina mužstva nestačí fyzicky, jsme pozdě v soubojích, navíc nedůrazní a dneska to bylo jasně vidět. Vzhledem k tomu, že tréninky hráči ignorují, musí na tom zapracovat sami, ale...Podle mně máme mančaft v pohodě na první pětku, ale musíme pro to něco udělat. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

SK Rožná
Marek Navrátil:



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - Z. Novotný [-] , J. Sedlák [-] (58. M. Zavadil [-] ) , P. Borovský [-] , L. Zavadil [-] (66. P. Krejčí [-] ) - J. Štěrba [-] , V. Dostál [-] (54. M. Zobač [-] ) , L. Bednář [-] , M. Dvořák [-] - P. Sedlák [-] (74. P. Nykodým [-] ) , O. Černý [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , A. Korbička [-] , T. Sýkora [-] - O. Kroupa [-] (70. I. Pokorný [-] ) , M. Beno [-] , J. Kroupa [-] , M. Navrátil [-] - D. Krajčo [-] , F. Humpolík [-] , J. Vyžrálek [-]

ŽK: 67. Z. Novotný - 21. D. Krajčo , 26. M. Beno , 43. F. Humpolík .
Hráči zápasu: O. Černý , P. Sedlák - J. Kroupa .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - PAJKR Jaroslav (N), BERAN Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.