2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Měřína rozhodla zápas ve druhém poločase


Branky


0

Během čtyř minut vstřelili domácí dvě branky do sítě Velké Losenice a připsali si tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Začátek prvního poločasu byl od obou týmů pomalý a plný nepřesností. Jako první zahrozili hráči Velké Losenice, z pravé strany založenou gólovou situaci však vyřešil Kožený. V 11. a 12. minutě se dostal do dvou šancí Kolouch, který nejprve po dlouhém autu hlavičkoval na hostujícího brankáře a následně po křižném centru Vokouna střílel z voleje vedle. V 17. minutě znovu zahrozili po rychlé akci hosté z Velké Losenice, znovu narazili na Koženého. I nadále obraz hry připomínal spíše kopanou než fotbal, nicméně po 6 minutách zahrozili domácí, když Štreit vybojoval na středu hřiště míč a přihrávkou do běhu vyslal Vokouna, který bězel z levé strany sám na brankáře, Kasal však jeho pokus o obstřel zastavil výborně nohou. Až po téměř 10 minutách kopali domácí přímý volný kop z levé strany, centr snášející se na Pololáníkovu hlavu však dotyčný místo umístění jan slabě tečoval do autu. Ve 41. minutě po pěkné akci domácí vytěžili roh, z nějž se po razantní hlavičce znovu neprosadil Pololáník. Z odkopu od branky hráči Velké Losenici prošli nádhernou kombinací polovinou Měřína jako nůž máslem, ale v situaci 2 na golmana znovu zabránil gólu výborný Kožený. Ještě na konci poločasu domácí nevyužili samostaný nájezd, a to jen díky všasnému výběhu brankáře Kasala.

Druhý poločas domácí rozhodli během několika minut

Hosté zahrozili rovnou z rozehrávky, domácí obránci nezachytili nákop a v situaci jeden na jednoho odcházel Kožený znovu s čistým štítem, ostatně stejným výsledkem skončili podobné akce i v 51. a 52. minutě. V 56. minutě Kožený včasným výběhem zhatil brejk hostů. A tak se v 58. přihlásili ke slovu domácí. Vokoun podržel na středu výborně míč, tím udělal prostor na pravé straně Kolouchovi a míč mu posunul, ten z pravé strany posadil míč na hlavu Sýkorovi a ten otevřel gólový účet utkání. Měřínské gól zřejmě uklidnil a získali klid na míči. V 62. minutě využil neshody stopera s brankářem Pololáník, pomalou malou domů vystihl, oběhl hostujícího brankáře Vyhnálka a z úhlu zakončil a zvýšil na 2:0, což byl i konečný výsledek. V 67. minutě došlo ke kontroverzní situaci, kdy po ošklivě vypadajícím zákroku, po kterém oba hráči upadli na zem, faulovaný Král neudržel nervy a faulujícího protihráče nenápadně nakopal, hráč Velkých Losenic také neudržel nervy na uzdě a kop mu na zemi oplatil. Rozhodčí místo udělení 2 červených karet volil pouze žlutou kartu pro domácího Krále. Po druhém gólu těžili více ze hry domácí, v 70. minutě po centru z přímého kopu hlavičkovali 3 měřínští, ale ani jeden z nich nedokázal míč posunout na branku. Za 3 minuty prověřil Vokoun střelou golmana hostí, ten znovu obstál na výbornou. V 75. minutě postupovali v před pěknou kombinací hosté, ke střele se však nedostali. Nejblíže ke snížení byl střídající Rosický, kdy po propadnutí domácí obrany v náběhu trefil tyč. Konec utkání se odehrál na polovině Velké Losenice, v 88. minutě po pěkné kombinaci vystřelil Hrad tvrdě z levé strany, jeho střelu vytlačil znovu výborným zákrokem Kasal. Stejně výborně zablokoval Vokounovu střelu ze střední vzdálenosti. Utkání zakončili měřínští sérií několika rohů.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Na tragický výkon z minulého týdne jsme navázali výkonem ještě horším. Mdlý pohyb střídaly nepřesné nahrávky a když jsme se dostali do zakončení, tak jsme klasicky vyhořeli. Naštěstí pro nás, ani soupeř nebyl v nejlepším rozpoložení a jejich nájezdy vychytal zkušeně Kožený. V druhém poločase se probudil i stoper P. Král, který posbíral většinu nakopnutých míčů. Po vstřeleném gólu jsme se vzmohli a začala to být téměř slušná kopaná. Nicméně slušně jsme hráli jen třetinu zápasu, což v jiných utkání stačit nemusí. Dále lituji diváky, většina zápasu byla díky hře obou týmů nekoukatelná, jak jsme se ostatně shodli s hostujícím pomezním a podle reakcí v průběhu zápasu i s trenérem Velké Losenice.

TJ Velká Losenice
Miloslav Němec: Z naší strany nepříliš povedené utkání. Nejméně čtyřikrát jsme se ocitli sami před domácím brankářem a vždy jsme ho nechali vyniknout, poté jsme inkasovali po hrubých chybách. Pokud chceme uspět v dalších utkáních musíme zlepšit koncovku.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Kožený [-] - P. Král [-] , Š. Král [-] (46. J. Zelinka [-] ) - D. Kolouch [-] , L. Pololáník [-] , M. Sýkora [-] - J. Vokoun [-] - L. Štreit [-] (65. S. Vlach [-] ) , D. Hrůza [-] , P. Pospíchal [-] (76. T. Hrad [-] ) , D. Jonáš [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] , M. Mokrý [-] (78. M. Rosický [-] ) , P. Mach [-] - J. Grodl [-] (60. Z. Pospíchal [-] ) , T. Neubauer [-] , D. Králíček [-] (71. M. Fišar [-] ) , R. Kasal [-] (68. P. Zástěra [-] ) - P. Kamarád [-] - D. Baránek [-] (59. R. Pátek [-] )

ŽK: 67. P. Král , 79. D. Jonáš - 19. T. Neubauer , 36. P. Kamarád .
Hráči zápasu: J. Kožený - J. Kasal .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MYŠKA Roman - PÁTEK Josef (N), ROBOTKA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.