1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nemělo v Pohledci vítěze


Branky


0

Hned první kolo přineslo očekávané derby mezi Pohledcem a Jimramovem. Zápas nakonec skončil nerozhodně a tak si každý z týmů připsal po jednom bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

V prvním zápase nového soutěžního ročníku III. třídy přivítal domácí Pohledec na skvěle připraveném trávníku Jimramov. Očekávané derby se hrálo za ideálního počasí a před slušnou diváckou návštěvou. Úvod zápasu patřil domácím fotbalistům, kteří si hned v první minutě vytvořili slušnou šanci, ale zakončení chyběl důraz. Hostující obraně dělal problém presink domácích, ale z nabídnutých příležitostí domácí prakticky branku Hlaváče neohrozili. Postupně se osmělil i soupeř, zejména jeho standardní situace byly nebezpečné a několikrát musel při centrech boxovat míč pozorný Hájek. Ani jeden tým si nevytvořil do půlky nějakou gólovou šanci a tak poločas skončil bez branek.

Branky padly na obou stranách a tak se body dělily

Do druhé půle nastoupili daleko lépe hráči Jimramova a byli nebezpečnějším týmem. Největší šance hostů v této fázi hry skončila na břevně Hájkovy brány. Domácí hráči se těžko prosazovali přes zahuštěnou a pozičně dobře hrající obranu hostů. Ale přesto se dočkali vedoucí branky. V 77. minutě odražený míč před velkým vápnem napálil Šaroun, Hlaváč pouze vyrazil a Petr Kadlec se již z dorážky nemýlil a zamířil přesně k tyči - 1:0. Vedení ovšem domácím nevydrželo dlouho. Tři minuty po brance domácích bylo vyrovnáno, když hostující kapitán Bednář pěkně trefil centr z pravé strany a nedal Hájkovi šanci - 1:1. Do konce zápasu mohli vítězství na svoji stranu strhnout oba soupeři, ale Kadlec ve velké šanci trefil pouze Hlaváče a hosté ještě jednou orazítkovali tyč. A tak zápas skončil spravedlivou dělbou bodů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: V zápase jsme chtěli získat všechny tři body. Vyšel nám vstup do zápasu, ale nedokázali jsme dát rychlý gól. Během zápasu jsme měli problém s dobře hrající obranou Jimramova nebo nás brzdila naše nepřesnost. Remíza je podle mého názoru zasloužená a zápasu sluší.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Hlavně ve druhém poločase se hrál velmi dobrý fotbal se spoustou zajímavých momentů. Domácím patřil první poločas, kdy byli nebezpečnější. My jsme se po pauze zvedli a vytvořili si spoustu dobrých gólových šancí. Pak jsme ovšem nepohlídali dorážku a domácí šli do vedení. Prakticky hned jsme dokázali odpovědět, pak přišlo po tutovce na obou stranách, zůstali ovšem nevyužity, takže se body podle mně spravedlivě dělily. Příští týden se představíme poprvé doma a čeká nás těžký soupeř z Ujčova. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - O. Žák [-] , D. Bártek [-] (74. J. Hubáček [-] ) , L. Ondráček [-] (87. J. Švanda [-] ) , J. Martaus [-] (62. M. Fajmon [-] ) , P. Skalník [-] , B. Puchýř [-] (87. P. Prchal [-] ) , V. Šaroun [-] , L. Jambor [-] , J. Pustina [-] , V. Hubáček [-] (19. P. Kadlec [-] )

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , Z. Novotný [-] , L. Zavadil [-] (74. P. Sedlák [-] ) , J. Sedlák [-] (68. R. Šimon [-] ) - J. Štěrba [-] , L. Bednář [-] , J. Buchta [-] - M. Dvořák [-] , P. Sedlák [-] (60. V. Dostál [-] ) , P. Nykodým [-] (60. M. Zobač [-] )

ŽK: 67. O. Žák - 76. Z. Novotný .
Hráči zápasu: O. Žák - M. Dvořák , J. Buchta , L. Bednář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LANDSMAN David - UHLÍŘ Zdeněk, HUMLÍČEK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.