Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřínské Béčko potvrdilo v domácím prostředí svoje kvality


Branky


0

Bohdalec jako nováček soutěže se snažil, ale na body v Měříně nedosáhl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky

Měřín soupeře hned z kraje utkání zatlačil na vlastní polovině. Po řadě gólových situací tlak vyvrcholil slepenou sérii rohových kopů, které Měřín nevyužil.
Hosté tlaku zdárně odolávali až do 17. minuty, když se po skrumáži na vápně dostal ke střele kapitán domácích Martin Sýkora a zakončil přesně k pravé tyči. Hosté se do šancí dostávali spíše z brejků, které domácí hráči často přerušili faulem. Rozhodčí měl v několika případech udělit žlutou kartu, ale nestalo se tak. Po ojedinělé střele z pravé strany se vytáhl s vynikajícím zákrokem brankář domácích Sysel. V 30. minutě dostal Pololáník průnikovou přihrávku a sám se řítil na brankáře Skryju, ten jeho střelu srazil, ale David Kolouch stihl balón ještě na hřišti a dorazil míč do prázdné branky. Kolouch mohl o chvíli později zvýšit vedení Měřína, když přesnou střelou se střední vzdálenosti mířil k pravé tyči. Brankář hostí Radek Skryja byl však proti a vytáhl výborný zákrok a střelu vyrazil na roh.

Hosté upravili skóre z pokutového kopu

Druhý poločas začal Měřín výborně, Kolouch z levé strany poslal Lukáši Pololáníkovi míč doběhu a ten překonal brankáře hostí potřetí. Měřínští pokračovali v nastaveném tempu až do 58. minuty, kdy se po postupném útoku dostal míč k levému obránci Královi, ten přesným křižným pasem našel útočníka Petra Pospíchala a ten střelou k levé tyči zvýšil na 4:0. Po 4. gólu se hra vyrovnala, rozhodčí Kříž netrestal ostřejší zákroky, tím hra ještě přitvrdila a na obou stranách byly k vidění tvrdé zákroky. V 71. minutě domácí Zelinka zavadil o hostujícího útočníka a rozhodčí Kříž odpískal spornou penaltu, kterou s přehledem proměnil Jan Sklenář. A hosté se odhodlali k závěrečnému tlaku, který vydržel do 80. minuty. Pak byla k vidění další série nevybíravých zákroků a nesportovního chování. Za které dostali žluté karty jen domácí. V poslední desetiminutovce měl Měřín několik zajímavých příležitostí, které neproměnil.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch:: V neúplné sestavě jsme plnili taktické pokyny. Chválím hráče, že při hře dopředu nebyli skoupí na naběhané metry, z čehož pramenil i druhý gól. Téměř celý zápas jsme měli převahu a nebýt pochybných rozhodnutích sudího, tak utkání mohlo mít vyšší úroveň. Žluté karty byly uděleny tam, kde být uděleny neměly a naopak. Penalta podle mého soudu být neměla, rozhodčí reagoval spíš na hysterický křik hostujícího útočníka než na zákrok samotný. Nicméně s výsledkem jsem spokojený, výborně zahrála obrana, která si s útoky Bohdalce poradila a pořádně je nepustila do zakončení.

TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Od úvodních minut jsme se nechaly soupeřem zatlačit na vlastní polovině a jediný kdo nás držel ve hře byl golman Skryja. Bohužel naše trápení se vleklo celý zápas a až na občasné momenty nás soupeř naprosto přehrál a po zásluze získal 3 body.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - J. Zelinka [-] , D. Kolouch [-] , P. Pospíchal [-] (78. D. Vlach [-] ) , D. Robotka [-] , M. Sýkora [-] , R. Hejátko [-] (52. P. Jůda [-] ) , J. Procházka [-] , T. Bačák [-] , L. Pololáník [-] , Š. Král [-]

TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , D. Staněk [-] , L. Jaša [-] , V. Petříček [-] , I. Hřebíček [-] (6. T. Maděra [-] ) , P. Černý [-] (66. J. Dostál [-] ) , R. Morkus [-] , V. Ambrož [-] (51. M. Kučera [-] ) , F. Franěk [-] (87. P. Harvánek [-] )

ŽK: 38. Š. Král , 69. M. Sýkora , 74. T. Bačák , 89. D. Kolouch - 43. L. Jaša .
Hráči zápasu: T. Bačák - R. Skryja .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŘÍŽ Daniel - TROJAN Dalibor (N), DOSTÁL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.