2:1
(1:0)
80. M. Hála
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdeněk Jaroš rozhodl v devadesáté minutě o výhře Strážku!


Branky


0

V utkání, kde byly vidět i dvě červené karty, se domácí prosadili v poslední minutě a připsali si tři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek se dostal do vedení

Začátek střetnutí se nesl v opatrném duchu. Ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Bylo vidět, že jde o první zápas nové sezóny, proto bylo na hře obou týmu k vidění spousta nepřesností .  První střela na bránu znamenala i první branku zápasu. Ve 12. minutě dostal dobrou nahrávku do strany úplně osamocený Krištof , navedl si míč více ke středu hřiště a pěknou střelou propálil brankáře Urbánka, který určitě měl o motivaci v tomto zápase postaráno, jelikož prošel mládežnickými celky Strážku, jenže na tuto střelu byl krátký 1:0 . Poté se hrálo převážně ve středu hřiště. K vidění nebyla moc pohledná hra a tak se spíše čekalo na poločasovou přestávku. 

Dvě červené karty a gól v poslední minutě!

Druhý poločas začali hosté lépe, byli aktivnější a více na míči. Průběh zápasu určitě ovlivnila i červená karta pro domácího hráče. Březí v tu chvíli byli lepší , ale do žádné velké šance se nedostávali. Až v 80. minutě dostal, až mnoho prostoru ve vápně Martin Hála a jeho nenápadná střela zapadla do branky 1:1. Vypadalo to , že Březí zápas otočí , jenže po druhé žluté dostal červenou i hostující Šimek a hra se znovu vyrovnala. V závěru zápasu tak byli lepší znovu domácí hráči, kteří se nakonec dočkali i rozhodujícího gólu. V 90. minutě domácí zahrávali aut, míč hlavou prodloužil na zadní tyč kapitán Svoboda, kde byl nejblíže domácí univerzal Cimbálník , který z otočky trefil jen tyč branky Urbánka, následně ale na brankové čáře projevil svůj důraz kanonýr Jaroš a dál tak velmi důležitý gól 2:1. Díky této trefě v poslední minutě se mohli domácí nakonec radovat z vítězství .  



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Jsme rádi , že se nám první zápas v novém ročníku podařilo vyhrát, herně je ale rozhodně co zlepšovat.

TJ Březí-Březské
Antonín Crha: Domácí vyhráli šťastně gólem z poslední minuty zápasu.



Sestavy


TJ Strážek
D. Lukášek [-] - J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] , Z. Jaroš [-] , T. Polák [-] , M. Christian [-] (74. M. Svoboda [-] ) , J. Valík [-] , J. Chocholáč [-] , S. Lahodný [-] (46. F. Lahodný [-] ) , A. Krištof [-] , P. Kupský [-]

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - P. Šimek [-] , M. Hála [-] - M. Sysel [-] (50. P. Lysoněk [-] ) , T. Habán [-] , S. Tvarůžek [-] , Z. Vala [-] (46. V. Klíma [-] ) , J. Jobánek [-] - J. Gruber [-] , D. Dostál [-] - M. Běloch [-]

ŽK: 32. J. Chocholáč , 47. F. Lahodný - 26. J. Gruber , 76. P. Šimek , 90. M. Běloch . ČK: 60. F. Lahodný - 87. P. Šimek .
Hráči zápasu: Z. Jaroš , A. Krištof - M. Hála .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - SKRYJA Stanislav, SVOBODA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.