Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel poprvé padl ve Studenci


Branky


16. J. Holoubek , 27. K. Mrňa , 34. T. Nejedlý , 43. J. Strnad , 74. J. Holoubek - 19. L. Sobotka (p.) , 40. L. Sobotka
0

Spanilá jízda nováčka z Pyšel skončila první porážkou na půdě Studence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvládli lépe šestigólovou přestřelku

Po mnoha a mnoha letech se hrálo utkání mezi Studencem a Pyšelem. Úvod patřil vyloženě domácím. Vycházelo všechno. Velká šance byla už ve 3. minutě, kdy hlavičku Strnada chytil brankář Bednář. V 7. minutě střelecký pokus Nejedlého skončil těsně vedle brány. Hosté se osmělili až v 10. minutě, Šabatského pokus - jako malá domů. V 16. minutě míč k trestnému kopu z 22 metrů si postavil Holoubek. Jeho bomba šla přesně k tyči - 1:0.

 

V 18. minutě po menším zaváhání domácí obrany a následném skluzu odpískal rozhodčí pokutový kop. V 19. minutě penaltu bezpečně proměnil Sobotka. Domácím obdržený gól rozhodil celý herní projev. Nedařilo se. 27. minutě si Mrňa Karel udělal z obrany hostů diváky, prošel mezi nimi a bezpečně zavěsil 2:1. Ve 32. minutě Sobotkův pokus o lob vyšel, ale minul bránu.

 

Ve 34. minutě domácí zakombinovali po ose Strnad - Vrba - Nejedlý. Posledně jmenovaný si pro centr předskočil brankáře a upravil skóre na 3:1.Ve 40. minutě Sobotka hlavičkoval v tísni a míč k překvapení všech skončil v síti hostů. 3:2. Ve 43. minutě Holoubek rozehrál z vlastní půlky, míč letěl až na hranici malého vápna, teč Strnada a skóre se měnilo na 4:2.

Domácí přidali ještě jeden gól

Druhý poločas začal s opatrností na obou stranách. V 55. minutě Tůma O. vypálil těsně nad. V 60. minutě pokus Skryji k tyči Řezanina vyrazil mimo bránu. V 74. minutě domácí rozehráli roh Kučerňákem, na malém vápně si na míč vyskočil Holoubek a hlavou skóroval na konečných 5:2. Poté nasazení opadlo a hra se začala drobit.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, trenér: Musíme říci, že v prvním poločase se hrál velice pěkný fotbal a početné zastoupení diváků si přišlo na své.




Sestavy


TJ Sokol Studenec
D. Řezanina [-] - M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] , J. Buršík [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] (82. F. Komárek [-] ) , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] (46. J. Nováček [-] ) , O. Vrba [-] (69. M. Nováček [-] ) , P. Matějek [-]

TJ Sokol Pyšel
O. Bednář [-] - D. Šubert [-] , L. Šoukal [-] (46. F. Dvořák [-] ) , L. Tůma [-] , R. Šoukal [-] - D. Šabacký [-] , O. Tůma [-] , J. Skryja [-] - J. Höfner [-] (58. M. Štrosz [-] ) - L. Sobotka [-] , O. Adam [-]

ŽK: 30. O. Vrba , 49. J. Buršík , 82. J. Strnad , 90. F. Komárek - 17. D. Šubert , 33. J. Höfner , 41. O. Adam , 80. D. Šabacký .
Hráči zápasu: J. Holoubek - L. Sobotka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - BRADA Tomáš, KRYŠTOF Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.