R. Durda 80. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy jsou remízový král


Branky


80. R. Durda (p.) - 11. L. Kašpárek
0

Pátý zápas ze šesti odehraných kol skončil pro fotbalisty Výčap remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Do derby hraném za mírného deště vstoupili lépe hosté a v 11. minutě se radovali z vedoucí branky. T. Matoušek zastavil dlouhý aut u rohového praporku a přesným centrem našel volného Kašpárka, který střelou z první poslal Výčapy do vedení 1:0. Ve 28. minutě si na dlouhý míč za obranu naběhl aktivní Matoušek a postupoval z úhlu sám na Hradeckého, ale jeho branku netrefil.

 

Ve 36. minutě měli domácí dobrou příležitost z přímého kopu, ale Durda poslal svůj pokus vysoko nad. Újezd zahrozil až v poslední minutě první půlky, když Durda uvolnil Míču, který našel ještě lépe postaveného Čermáka, ale jeho pokus z hranice vápna se mezi tyče nevešel.

 

Domácí vyrovnali z penalty

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí. Ve 46. minutě rozehrál z levé strany Smažil přímý kop na hlavu Řezáče, ale jeho pokus na poslední chvíli vyrazil Krátký na roh. Ten samý hráč se k hlavičce dostal o chvíli později, ale po centru Durdy mířil kousek nad branku. V 67. minutě se do obrovské šance dostal střídající D. Matoušek, když po centru z pravé strany zůstal úplně sám na malém vápně, ale hlavou trestuhodně netrefil branku.

 

Ten samý hráč za dvě minuty postupoval sám na Hradeckého, ale gólman dobrým výběhem šanci zlikvidoval. V 76. minutě si po centru Čermáka dělal ve vápně prostor Smažil, kterého nedovoleně zastavil Jakub Jeleček a byla z toho penalta. Tu si vzal na starosti Durda a střelou k tyči vyrovnal na 1:1. 

 

V 81. minutě mohl vedení na stranu Výčap vrátit kapitán Nikrmajer. Hosté zahrávali přímý kop, ze strany Kafka poslal míč na zadní tyč a tam nikým neatakovaný Nikrmajer nedokázal trefit odkrytou branku. Po zbytek utkání se již nic podstatného nestalo, a tak derby skončilo remízou 1:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: „Spíše jsme bránili, než útočili. První půlku hosté hráli důrazně a to nám dělalo problém. Do druhé poločasu jsme se díky standardkám dostali do zápasu a vyrovnali hru i skóre. Ke konci ale hosté zahodili dvě obrovské šance a to je může mrzet.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - P. Míča [-] (88. M. Máj [-] ) , P. Smažil [-] , M. Řezáč [-] , M. Čermák [-] , M. Veselý [-] , R. Durda [-] , M. Novotný [-] , M. Ošmera [-] , M. Václavek [-] , L. Sláma [-]

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - L. Loucký [-] (46. M. Semerád [-] ) , L. Kašpárek [-] (54. D. Matoušek [-] ) , O. Pánek [-] , T. Matoušek [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-]

ŽK: 72. P. Smažil , 79. M. Řezáč - 67. M. Semerád , 90. D. Matoušek .
Hráči zápasu: L. Jeleček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KALINA Oldřich - MILOTA Tomáš, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.