Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeseník rozdrtil Bělkovice


0

Jeseník se rozloučil se sezonou ve velkém stylu. Na svém hřišti hostil Bělkovice, kterým chtěl vrátit podzimní porážku na jejich hřišti v poměru 2:1. Odplata to byla vskutku ukázková, zejména díky druhému poločasu, ve kterém domácí vstřelili hned šest gólů. Hosté se radovali pouze jednou po gólu Mir. Sklenáře a odvezli si debakl 8:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od samého začátku zápasu bylo evidentní, jakým směrem se bude utkání ubírat. Domácí v poklidu kombinovali a pouze se čekalo na první gólové příležitosti. Ta první přišla ve 14. minutě. Hosté chybovali v rozehrávce a domácí Mlynář po samostatném nájezdu s přehledem rozvlnil bělkovickou síť poprvé. Domácí hrozili i nadále, největší příležitosti zpravidla přicházely po pohledných křídelních akcích. Po jedné takové zvyšoval na 2:0 hlavou tradiční střelec Woitek. Hra hostů nebyla příliš nápaditá a směrem dopředu nevykazovala velkou aktivitu. Dvougólová ztráta byla pro hosty poměrně milosrdná. 

Začátek druhého poločasu ale přinesl velké překvapení, když hosté z ojedinělé šance dokázali snížit na rozdíl jedné branky zásluhou Mir. Sklenáře, který hlavou zakončoval pěknou akci po levé straně. Přílišné drama ale tato branka nepřinesla. Jeseník zařadil vyšší rychlostí stupeň a přikoval hostující tým před vlastní šestnácku. Nejprve Woitek orazítkoval břevno, po něm svou šanci neproměnil Mlynář. Hosté stále i s obrovskou porcí štěstí drželi nadějný výsledek. V 60. minutě ale dokázal útect Furik a zvýšil na 3:1. Další přesné trefy obstarali Furik a dalšími dvěma góly Woitek. Poslední branka byla Jeseníku doslova darována, když si hostující stoper srazil do vlastní brány střílený centr. Domácí obranná čtveřice v tomto zápase nepůsobila příliš jistým dojmem, kupila mnoho chyb a pouze nemohoucnost Bělkovic v zakončení nepřinesla další branky v jejich síti. Zejména tři samostatné nájezdy hostujících hráčů vyloženě volaly po gólu. Jeseník si po vysoké výhře převzal pohár pro vítěze 1.A tř. sk. A a v příští sezoně si zahraje krajský přebor. Bělkovice sezonu zakončily na slušném sedmém místě. 



Sestavy


FK Jeseník
J. Koukol [-] - J. Vavrač [-] , V. Keltner [-] , J. Karakasidis [-] , P. Glac [-] - L. Woitek [-] , J. Minka [-] , B. Mlynář [-] , M. Hanzlík [-] - P. Kysela [-] , A. Bříza [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.