4:1
(0:1)
9. R. Ježek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč otočila duel se Štěpánovem


Branky


47. M. Vodička , 50. M. Bříza , 73. J. Zejda , 88. J. Zejda - 9. R. Ježek (vl.)
0

Souboj týmů ze dna tabulky patřil Starči, která sice po poločase prohrávala, ale ve druhém dějství vstřelila čtyři branky a bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Ve Starči se hrál v neděli odpoledne důležitý zápas celků ze spodku tabulky.

 

Utkání bylo od začátku vyrovnané, oba týmy se snažili hrát aktivně dopředu a už ve čtvrté minutě se ocitl Martin Linhart sám před brankářem Dingou, ale překonat ho nedokázal. V 8. minutě zahrávali hosté rohový kop a Rostislav Ježek ve snaze míč u přední tyče odkopnout si ho srazil do vlastní branky. Štěpánov dominoval především ve středu hřiště, kde jak důrazem, tak kvalitou přehrával domácí záložní řadu. Do vyložených šancí se však Štěpánov s výjimkou jedné hlavičky nedostával, hrozil však především střelami ze střední vzdálenosti. Stařečtí nebyli schopni vyvinout větší tlak, přesto se ještě do poločasu dostali do dvou dobrých šancí, ale proti dobře chytajícímu brankáři hostí nebyli úspěšní.

 

Stařeč zápas otočila

V poločase domácí střídali a přeskupili některé posty. To stařeckým dokonale vyšlo a po čtyřech minutách otočili skóre. Nejprve po rohu Michal Vodička bezpečně hlavou proměnil nabídnutou šanci - 1:1. Následně krásně Martin Linhart našel průnikovou přihrávkou Břízu a ten sám před brankářem nezaváhal - 2:1. Poté domácí polevili a hosté zase získával ve středu hřiště převahu. Více než nastřelenou spojnici břevna a tyče a také velmi nebezpečné hlavičky nezískali. Po dvaceti minutách se Stařeč dostala do hry a v jednu chvíli při jediné skrumáži měla tři vyložené šance. Branku se domácím podařilo dát až po krásném průniku Pyska po pravé straně a prudkém přízemním centru na nabíhajícího Zejdu - 3:1. Jakub Zejda měl za chvíli další možnost na zvýšení, ale sám před brankářem mířil mimo branku. Vynahradil si to pět minut před koncem, kdy pěknou střelou z vápna dal svůj druhý gól - 4:1.

 

Stařeč se v příštím kole utká s rezervou Velké Bíteše. Štěpánov doma přivítá Radešínskou Svratku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Pro nás mimořádně důležité body, hrálo se vlastně o šest bodů. Zápas se dle výsledku sice jeví jednoznačně, ale pro hosty to je dost krutá porážka. Především ve středu hřiště mají svou kvalitu a jen jejich slabší defenziva společně s nevyužitím některých dobrých šancí rozhodla o konečném výsledku. To, že do druhého poločasu jsme do útoku přeskupili dva rychlostně lépe vybavené hráče na pomalejší obranu hostí platilo.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - J. Zejda [-] (87. R. Linhart [-] ) , O. Dvořák [-] (87. V. Smejkal [-] ) , M. Kaňka [-] , R. Ježek [-] , M. Linhart [-] , M. Bříza [-] , L. Lauš [-] , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] , D. Tomek [-] (46. M. Pysk [-] )

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - J. Veselský [-] (78. J. Šibor [-] ) , J. Ludvík [-] , V. Kutnyk [-] , D. Kintr [-] (72. M. Kučera [-] ) , T. Richter [-] , V. Kovalchuk [-] , V. Sedláček [-] , M. Novák [-] , M. Hečko [-] (14. D. Fiala [-] ) , O. Hrubeš [-]

ŽK: 48. M. Bříza , 84. M. Linhart - 51. O. Hrubeš , 88. D. Fiala .
Hráči zápasu: M. Vodička , M. Pysk , M. Vodička .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: INVALD Lukáš - NESTROJIL Zbyněk, JONÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.