Rapotice bez problémů porazily Stařeč


Branky


0

Stařečtí sice uhlídali Michala Sobotku, ale toho zastoupil Škorpík, který dvěmi brankami přispěl k výhře Rapotic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapotice rychle vedly

V Rapoticích se představila Stařeč. Domácí byli v utkání jasnými favority, vždyť vyhráli posledních pět zápasů a doma ještě neprohráli. To bodový zisk hostů te Starče by znamenal obrovské překvapení. 

 

Utkání se hrálo za vydatného deště na velmi těžkém terénu. Už v 7. minutě hosté zbytečně odkopli míč na rohový kop, ten rozehrál matador Jan Illek a před hostující brankou se na přední tyči prosadil kapitán Milan Laš, který otevřel skóre zápasu - 1:0. Domácí mohli svoje vedení navýšit, ale nejlepší střelec soutěže Michal Sobotka neproměnil pokutový kop. Domácí se ještě do přestávky dočkali druhé branky. V 35. minutě Zdeněk Mucha našel krásným centrem hlavu Michala Škorpíka a ten překonal Obůrku v brámě Starče - 2:0. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí, kterým několik šancí ještě pochytal Dominik Obůrka.

Škorpík pojistil tři body

Hosté se ve druhé půli ukázali v lepším světle, jak v prvním dějství. Bohužel pro ně však v 66. minutě přišla další chyba v obraně, když se po rohovém kopu Michala Sobotky prosadil znovu hlavou Michal Škorpík a stanovil na konečných 3:0 pro Rapotice. Poté už se zápas dohrával.

 

Rapotičtí zvítězili pošesté v řadě a v čele tabulky vytvořily tandem s Rantířovem. Stařečtí v příštím kole přivítají tým ze spodních pater tabulky, a to Štěpánov.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): Čekalo nás první ze série tří domácích utkání v řadě. Stařeč navíc minulý týden velmi potrápila Rantířov a dle mého názoru ztratila tři body. K zápasu jsme nastupovali s tím, že nebudeme chtít nic podcenit. Snažili jsme se soupeře přehrát po zemi a chtěli jsme si trpělivou kombinací najít možnosti ke skórování. Hosté spoléhali zejména na obranu a dlouhé nákopy na útočníky. Naši převahu jsme v první půli zúročili pouze dvěma brankami, skóre však mělo být vyšší. Ve druhé půli už jsme si vývoj utkání pohlídali a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Na kluzkém a měkkém terénu za stálého deště určitě zasloužené vítězství domácích. Průběh hry však nebyl tak jednoznačný, jak ukazuje výsledek. Herně to bylo celý zápas vyrovnané. Pro průběh zápasu byl hodně důležitý první gól již v sedmé minutě. Soupeř pak mohl hrát to, co jsme chtěli hrát my. Škoda, že nemohli hrát naši dva klíčoví hráči Linhart a Vodička Marek, šance na lepší výsledek by byla určitě větší.



Počet diváků: 89. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - KALINA Oldřich, HOLÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.