0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Horní Štěpánov rozhodl proti rezervě Určic ve druhém poločase


Branky


53. R. Bašný , 75. K. Gryc
0

V sobotu 14. října bylo, za pěkného počasí, odehráno na hříšti v Určicích utkání okresního přeboru mezi místním béčkem b a Horní Štěpánovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil jednoznačně hostům. Vytvořené šance však využít nedokázali, v zakončení jim chyběla přesnost. Určice se poprve v utkání dostal ke střeleckému zakončení až ve 13. minutě, kdy míč proletěl kolem tyče do autu. Domácí hráči měli dost často problém přesně si přihrát z čehož těžil soupeř. V prvním poločase tak měli hosté míč častěji na kopačkách, naproti tomu vyloženější šance na vstřelení gólu měli domácí. Do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

 

Po změně stran se charakter hry příliš nezměnil. V 53. minutě uhodili hosté. Obrana nechala příliš času a prostoru Bašnému, který střelou z deseti metrů rozvlnil síť za zády brankáře Pokorného - 0:1. Když v 75. minutě přidal druhou branku Štěpánova Gryc bylo o osudu utkání rozhodnuto.    

 

autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - P. Muzikář [-] , P. Mlčoch [-] , J. Kadlec [-] (75. M. Hudský [-] ) , L. Nakládal [-] , P. Hanák [-] - R. Berčák [-] (58. D. Sosík [-] ) , P. Vodák [-] - K. Žáček [-] (67. D. Střebský [-] ) - J. Hanzelka [-] , M. Grulich [-]

Horní Štěpánov
J. Šmíd [-] - R. Klügl [-] , M. Sigl [-] , L. Němec [-] , L. Rychnovský [-] , J. Fojt [-] , K. Gryc [-] (82. M. Červinka [-] ) , L. Klimeš [-] , R. Bašný [-] , R. Deutsch [-] , O. Ščudla [-]

Počet diváků: 32. Rozhodčí: HORÁK Jiří - VAJDÍK Patrik (N), HAMPL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.