0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálov si spravil chuť


Branky


5. L. Šima , 14. R. Ambrož , 46. L. Šima , 48. T. Chuděj (p.) , 54. L. Šima
0

Po vynucené 14-ti denní pauze (minulé utkání zrušeno pro nezpůsobilou hrací plochu) nastoupili spálovští k derby zápasu proti Odrám, s cílem odčinit krutou porážku s Fulnekem

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spálov od začátku nedal soupeři šanci

Spálov byl aktivní od úvodního hvizdu a záhy se také ujal vedení, to když poslal kolmou přihrávku Zálešák na L. Šímu a ten již v 5. minutě načal gólový účet zápasu – 0:1 hned o dvě minuty později zahrává po faulu trestný kop z levé strany R. Kiša , míč propadává až na Mališe v bráně, ten reflexivně vyráží a možnost dorážky má Anděl, ale i jeho střelu brankář likviduje.

Ve 12. minutě zachránilo domácí od druhé branky břevno, když na trestný kop R. Kiši naskočil Kostka a tvrdě zakončil hlavou.

Hned za další 2. minuty se už skóre přepisuje, protože do samostatného úniku se dostal po nahrávce T.Chuděje R. Kiša, v rychlém náběhu ho doplňuje R.Ambrož, který od něj dostává příhru a do prázdné brány navyšuje na 0:2.

Ve 32. minutě opět zvoní konstrukce domácí brány, zleva centruje R. Ambrož a T. Chuděj zakončuje do břevna. Situace se opakuje ve 41. minutě, opět centr od R.Ambrože na Chuděje, ten se zbavuje jednoho hráče a zakončuje levou, výborný zákrok předvádí Mališ.

Odry si prakticky za celý poločas nevypracovali žádnou vážnou šanci a se do kabin šlo za stavu  - 0:2.

Červená karta na závěr

Druhý poločas začal stejným kvapíkem, jako Spálov zažil doma s Fulnekem, jen s tím rozdílem, že to byl Spálov, kdo během krátkého časového úseku rozhodl definitivně o osudu utkání.

Ve 46. minutě po nahrávce R. Kiši do vápna zakončuje T. Chuděj a jeho nepřesnou střelu doklepává za záda Mališe Luděk Šíma – 0:3. Hned o dvě minuty později (48 min) je ve vápně faulován T. Chuděj a rozhodčí nařizuje pokutový kop, ten sám faulovaný bezpečně proměňuje – 0:4.

V 54. minutě jde do brejku T. Chuděj, ale je zahnán až k brankové čáře v rohu hřiště, kde trochu nepochopitelně vybíhá gólman Mališ, toho obchází a navádí míč na střelu do prázdné bránky, tu ovšem zastavil bránící hráč, nejblíž byl opět všudybyl L.Šíma, který trochu krkolomně doráží do brány a navyšuje na 0:5. Hned v 57 minutě střílí zpoza šestnáctky z trestného kopu R.Kiša, ale Mališ předvádí velmi dobrý zákrok

Poté se Spálov uspokojil výsledkem a domácí se dostávali častěji k zakončení, ale buď stříleli nepřesně, nebo zakročila obrana v čele s gólmanem. V 85. minutě se po chybě na půlce dostal do brejku oderský hráč a postupoval sám na Ambrože, zezadu ho stíhal V.Maršálek, který jej ještě před pokutovým územím přidržel za dres, následovala červená karta a trestný kop pro domácí. Následný trestňák odvrátil Ambrož ve spolupráci s obránci. V 88. minutě se ještě do brejku dostal Spálov, ale T. Chuděj, zakončil jen do gólmana, o chvíli později hlavní rozhodčí ukončuje zápas.

Zdroj: Remeš Luděk



Ohlasy k zápasu



TJ Spálov
Luděk Remeš, sekretář TJ Spálov: „Nezbývá než celý spálovský tým pochválit za velmi dobře odehraný zápas a zasloužené vítězství, které mohlo být při využití některých dalších šancí ještě výraznější, výhra těší dvojnásob, protože se jednalo o derby.“



Sestavy


TJ Odry
R. Mališ [-] - M. Anděl [-] (59. J. Rybařík [-] ) , P. Fabiánek [-] , M. Opelka [-] (89. K. Ferda [-] ) , J. Konrád [-] , E. Chuděj [-] , D. Frais [-] , Š. Holub [-] , L. Hurta [-] , P. Chuděj [-] (59. [-] ) , J. Repta [-]

TJ Spálov
T. Ambrož [-] - A. Sucháček [-] , M. Ondřej [-] , M. Anděl [-] (72. V. Maršálek [-] ) , J. Kostka [-] - O. Klevar [-] , F. Zálešák [-] , R. Kiša [-] (62. P. Pop [-] ) , L. Šima [-] (75. V. Král [-] ) - T. Chuděj [-] , R. Ambrož [-]

ŽK: 56. R. Mališ , 56. L. Hurta , 84. J. Repta , 87. J. Konrád . ČK: 85. V. Maršálek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Adamec Jiří - CHÝLEK Martin, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.