1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bod ze Smilovic


Branky


0
Fotbalisté Sokola D. Lutyně v rámci 12. kola 1.B třídy sk. C zajížděli k utkání na hřiště spolufavorita, do Smilovic. Zápas se odhrával za stálého hustého deště, povrch však byl v dobrém stavu na podmínky, v nichž se utkání odehrávalo. Hostující celek odjížděl do Smilovic bez dvou hráčů základní sestavy, Vaněčka a Šimka, oba obránci.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
První poločas se odehrával za mírné převahy domácího celku, který hrozil zejména ze standardních situací díky své výškové převaze. Hosté do vážnějšího ohrožení vlastní svatyně domácí celek v podstatě nepustili, Když už se zdálo, že poločas skončí bez branek, domácí po nepřehledné situaci ve vápně hosti přece jen branku vsítili.  Hráči Smilovic po vstřelení branky zvýšili úsilí s cílem navýšit své vedení. Pozorně hrající hosté jim to neumožnili a tak se odcházelo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

 

​Trenér Aksteiner musel do druhého poločasu nuceně střídat  dva hráče základu z důvodu zranění. I přes tento handicap, v  druhém poločase, tak, jak to bylo i předchozích utkáních, hosté začali domácí přehrávat a vytvářeli si šance, které volaly po gólu. Ta koncovka!! Domácí se zmohli pouze sporadicky k ohrožení branky Sokola D. Lutyně. Hosté stupňovali svoji převahu a výsledkem byla docílená branka Macháčkem po rychlé křídelní akci  a následném centru do vápna. Hráči Dolní Lutyně měli nadálé iniciativu na svých kopačkách, další šance. Zhruba 5 minut před koncem utkání vstřelili druhou branku. Tu však hlavní arbitr utkání  na pokyn asistenta neuznal pro údajný ofsajd. Ten však viděl pouze on. A tak utkání skončilo výsledkem 1:1.

 

zdroj: http://tjsokoldolnilutyne.sklub.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně
klubový web: ​S ohledem na vývoj utkání, zejména ve druhém poločase, měli blíže k vítězství hosté. V poslední minutě obdržel zaslouženou červenou kartu Stuš po předchozí strkanici s hráčem domácího celku, když evidentně přehnal svoji aktivitu.



Sestavy


SC Smilovice
P. Bašanda [-] - J. Opluštil [-] , J. Topiarz [-] , L. Baron [-] (87. O. Máj [-] ) , R. Cienciala [-] , P. Dytko [-] , R. Barteczek [-] , O. Svoboda [-] , D. Balvar [-] , B. Kocur [-] , P. Kohut [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - R. Kroček [-] , R. Jantoš [-] , J. Cinik [-] - T. Havlásek [-] (46. T. Bielan [-] ) , M. Fismol [-] , A. Hrachovec [-] , P. Pěgřim [-] , J. Aksteiner [-] (46. M. Macháček [-] ) , P. Twrdý [-] - I. Stuš [-]

ŽK: 61. P. Twrdý , 84. T. Bielan , 90. J. Cinik . ČK: 90. I. Stuš .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KROKOSZ Zdislav - KUBÁČEK Vojtěch, DYTKO Gustav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.