3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jižané otočili zápas


Branky


0

Report přináší web domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězství a zisk tří bodů se nerodily lehce. Soupeř přijel s úmyslem pozorně bránit a využívat chyb domácích k rychlým protiútokům. Což se jím podařilo již v 10´ když na centr na malé pokutové území si naběhl útočník hostu, Jan Ohřál a hlavou usměrnil míč do branky 0:1. Další gól v naší brance zařídil v 16´ hráč hostu Miroslav Polomský. Těsně za půlicí čarou vystihl nepřesnou přihrávku jižanu a k překvapení nejen sebe samého, ale i všech přítomných usměrnil z 40m míč pod břevno domácí branky 0:2. V této chvíli všechny sazkové kanceláře měnili kurzy na bodový zisk pro domácí jižany. Ti se však nevzdávali a postupně získali trvalou územní převahu. Bohužel svou nepřesností ve finální fázi a nepřesnou muškou, ale i díky pozorného brankáře hostí zatím neuspěli. Ve 40´ minutě vzal, aktivně hrající domácí obránce Jakub Šimko vše na sebe. Založil útočnou akci po pravé stráně a také si naběhl do koncovky a umístěnou střelou po zemi k pravé tyči skórovalo na 1:2. Do konce poločasu se již neměnilo brankové skóre.

 

V 1´ druhého poločasu mohli zvýšit svůj náskok hosté, ale brankář jižanu Filip Zima tuto šanci bravurně zlikvidoval. Z rychlého protiútoku mohli domácí vyrovnat, ale nepřesnost v koncovce tomu zabránila. Od této chvíle domácí jižané stupňovali svůj tlak na branku soupeře. Co však prošlo do branky, stačil zlikvidovat brankář hostu. V 61´ Matěj Gaži svým lobem překonal brankář hostu a vyrovnal na 2:2. Šťastné střídání trenéra domácích, když za Martina Miškaříka poslal do hry Michala Bobera. Který již po minutě pobytu na hřišti v 76´ střelil vítěznou branku domácích na 3:2, i za přispění brankáře hostu, kterému nešťastně proklouzl mokrý míč mezi rukami do sítě. Hosté přidali na aktivitě, množili se fauly našich hráčů a nadcházející centrované míče však hráči jižanu svou obětavosti stačili odvracet.

Takže perně vybojované tři body zásluhou bojovností všech hráčů domácích.

 

zdroj: http://fcostravajih.eu



Sestavy


FC Ostrava-Jih
F. Zima [-] - J. Šimko [-] , M. Konečný [-] , M. Janošec [-] , J. Němec [-] - M. Miškařík [-] (75. M. Bober [-] ) , M. Prokeš [-] , J. Válek [-] , F. Gaži [-] - R. Kadlčík [-] (90. M. Šimko [-] ) , M. Gaži [-] (86. P. Strempek [-] ) -

TJ Slavia Píšť
D. Chvěja [-] - J. Ohřál [-] , D. Fedák [-] (84. M. Pawlenka [-] ) , T. Blahut [-] (57. M. Hubert [-] ) , D. Rozhon [-] , M. Polomský [-] , J. Tyleček [-] , P. Moric [-] (79. M. Návrat [-] ) , T. Jaroš [-] , D. Kašický [-] , K. Moric [-]

ŽK: 58. J. Šimko , 90. M. Janošec - 23. T. Jaroš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MITURA Michal - PODRACKÝ Pavel, ŠIPLÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.