Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně doma remizovaly s Brušperkem


Branky


0

Report přináší facebook domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas proti Brušperku potvrdil další pravidlo, pokaždé, když dorazí tento soupeř do naší JZD arény, tak se rozejdou smírně. Potvrdilo se, že postavení v tabulce neodpovídá kvalitě jejich hry. Zavítal k nám soupeř, který chtěl hrát útočný fotbal a rozhodně nepřijel jen bránit. Začátek utkání však naši fotbalisté měli opět výborný, na levé straně se uvolnil Judita, nahrál míč pod sebe, kde zakončoval patičkou Kubiena, hostující brankář míč vyrazil jen před sebe, kde stál připravený Gistinger a s přehledem zakončil do odkryté brány (1:0). Terén v JZD aréně sice nenapomáhal kombinační hře, přesto se však přelévala hra z jedné strany na druhou a oba brankáři se několikrát zapotili. Hosté nakonec využili zaváhání domácí obrany, kdy se dostali po pěkné kombinaci na pravé straně k centru a hostující hráč Polášek propálil z hranice pokutové značky Vasilka (1:1). Vedení si však naši fotbalisté vzali záhy zpět, Jaworek našel přesným pasem mezi obránci Kubienu, který obešel brankáře a z většího úhlu trefil prázdnou bránu (2:1). 

 

Druhá půle přinesla stejný obraz hry, k vidění bylo vidět několik dobře zahraných standardních situací a branka mohla padnout na obou stranách. Hosté nakonec vyrovnali, když odcentrovali z levé strany, míč se snažil odehrát Tomašák, ale ten byl v souboji evidentně přistrčen hostujícím hráčem, který dokázal v otočce skórovat. Sice došlo ke kontroverznímu vyrovnání, ale asi zaslouženému. V poslední minutě se dostal do velké šance Masopust, ale místo střely volil nahrávku, která nevyšla a tak zápas skončil nerozhodně.

 

zdroj: Dolní Datyně - facebook



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - V. Neuman [-] , D. Judita [-] (84. T. Kaduch [-] ) , A. Kučera [-] , P. Kubiena [-] (87. V. Masopust [-] ) , K. Rozsíval [-] (81. R. Baláž [-] ) , M. Jaworek [-] , L. Stebel [-] , T. Gistinger [-] , R. Pištěk [-] , P. Tomašák [-]

SK Brušperk
M. Murín [-] - O. Hančin [-] , F. Szkuta [-] , A. Havlíček [-] - J. Bogdan [-] , V. Šimon [-] , D. Laryš [-] , J. Blahut [-] , M. Vojtek [-] (75. D. Coufal [-] ) - T. Boráň [-] (18. R. Polášek [-] ) , K. Neumann [-]

ŽK: 49. D. Judita , 66. P. Tomašák , 66. V. Neuman , 74. K. Rozsíval - 60. V. Šimon .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - BEDNÁŘ Marcel, CIESLAR Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.