R. Groš 11.
V. Kisza 19.
R. Groš 44.
L. Šmahaj 58. (p.)
4:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá doma za tři body


Branky


11. R. Groš , 19. V. Kisza , 44. R. Groš , 58. L. Šmahaj (p.) - 15. T. Blažek , 34. J. Jachník
0

Zápas hodnotí hostující web. Report přináší facebook domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo ve slušném tempu, i když hřiště vlivem počasí v minulém týdnu a předchozím zápasem dorostu nebylo v úplně skvělé kondici, a i tak byl k vidění celkem slušný fotbal. V 11. minutě jsme se dostali do vedení, kdy po pěkné kombinaci Bařiny s Lukášem Šmahajem zakončoval svým prvním gólem v Doberském dresu Rosťa Groš a stav utkání je tedy 1:0.
Netrval ovšem dlouho. U míče za obranu byl jako první hostující Blažek a krásným lobem v 15. minutě srovnává na 1:1.
Za 4 minuty poté už je ale opět vše jinak. Lukáš Šmahaj si u lajny doslova pohrál s hostujícím obráncem a předložil míč před bránu Vlastíkovi Kiszovi, kterému nezbývalo nic jiného, než nás opět poslat do vedení – 2:1.
Zanedlouho mohli hosté znovu vyrovnat. Po rohu se k odraženému balonu dostali hosté, střela (jež sice byla tečována naším hráčem, ale to snad ofsajd neruší pane pomezní!!!) se dostala k hráči Libhoště stojícím ve zmíněném ofsajdu, kterého ale naštěstí vychytal Lužný, z následné skrumáže hosté ještě trefili břevno, ale naše vedení naštěstí trvá. O chvíli později po pěkné uličce mezi obránce pelášil sám na brankáře znovu Vlastík Kisza, a i když brankář už mu skoro padnul na zem, zvýšení skóre odmítnul a přestřelil. A tak ve 34. minutě hostující záložník krásným balonem našel na zadní tyči Jachníka a ten bohužel trefil přesně a tak stav je 2:2.
Do konce poločasu tento stav ale nevydrží. Ve 40. minutě ještě nebezpečný centr zleva brankou v Libhošťské síti nekončí, ale ve 44. minutě odcentroval zleva jiný Lukáš, a to Papřok, Rosťa Groš si balon nejprve připravil a poté zamířil přesně k tyči – 3:2. Tímto stavem končí první poločas.

 

Druhý poločas už začal mírnější tempem. Hosté sice chtějí vyrovnat, ale naše pozorná obrana je k ničemu nepouští. A když v 58. minutě je odpískána penalta za faul na L. Šmahaje a sám faulovaný nedbaje „pravidla“ o faulovaném hráči si míč postavil na penaltový puntík a střelou k tyči bezpečně proměnil a upravil na 4:2, míříme pomalu za vítězstvím. V 70. minutě ještě hosté naposledy zazlobili, kdy vyražený centr si našel nikým nehlídaný hráč, ale náš brankář drama nepřipustil. My ještě několik nadějně vypadajících brejků nedotáhli do konce a tak utkání končí 4:2 pro nás.

 

zdroj: Sokol Dobrá - facebook



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobrá
facebook domácích: Konečně jsme zvládli vstřelit více branek než jednu! Excelentní utkání odehráli jak střelec dvou branek „Oča“, tak i vítěz kanadského bodování v tomto zápase (1+2) Lukáš Šmahaj. Ovšem je třeba říct, že celý tým v sobotu pracoval tak, jak měl a vítězství bylo z mého pohledu zasloužené a fotbal se snad i divákům musel líbit.

FC Libhošť
klubový web: Na trávníku v Dobré náš tým po rozpačitém výkonu prohrál. Domácí mužstvo náš celek převálcovalo svým důrazem a sílou. Pouze prvních deset minut vyznělo v náš prospěch, ale po obdrženém gólu se na hřišti předváděla přetahovaná o vedení ve které hrálo prim domácí mužstvo. Domácí náš celek dostáli pod tlak s výrazným přečíslením docílili, že naše obrana byla neustále přetížená a často chybovala. Naši hráči se dopouštěli chyb, nejen v nepřesných přihrávkách, ale také v k soupeřům nepřistupovali včas a navzájem se nedokázali zajišťovat. Tento zápas herně nevyšel a výmluva na neúplný kádr není omluva prohry..



Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - R. Groš [-] (85. J. Pánek [-] ) , J. Filipčík [-] , V. Kisza [-] , D. Damek [-] (78. J. Alexa [-] ) , D. Šmahaj [-] , D. Javorek [-] , L. Papřok [-] , L. Šmahaj [-] , T. Bařina [-] (68. O. Gryžboň [-] ) , P. Maléř [-]

FC Libhošť
P. Martinovský [-] - M. Bartoň [-] , D. Velart [-] , P. Pojezdala [-] (60. M. Kotešovec [-] ) , T. Fendrich [-] , J. Čapka [-] , T. Blažek [-] , P. Čapka [-] , J. Jachník [-] , P. Eckelsberger [-] , D. Symerský [-]

ŽK: 39. J. Filipčík , 66. R. Groš , 89. L. Šmahaj - 41. D. Velart , 58. P. Eckelsberger , 67. T. Blažek , 79. J. Čapka .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: KROKOSZ Zdislav - ŠIŠTÍK Petr, FARNIK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.