3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libhošt rozhodla po půli


Branky


0

Info o zápase nám přináší web domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ten, kdo se zúčastnil fotbalového klání s Vendryní, nemohl vůbec litovat promarněného času. Naopak, musel být s hrou obou celku spíš nadšen. Hrál se totiž jeden z nejlepších zápasů, který byl hraný na našem hřišti za poslední léta. A hned od první minuty! Byli to překvapivě hosté kteří začali utkání ve větším tempu, s lehkostí a s výborným tahem na naši branku zejména po stranách hřiště. Náš celek nic nenechával na náhodu, poctivě bránil a také on nezapomiínal ve vhodné chvíli útočit. Šancí k skórování měl v prvním poločase víc soupeř, ale na naši straně zase měla dobré zákroky obrana s brankářem Mičkou. Proto také z poměrně vyrovnané hry v první polovině střetnutí góly nepadaly. 

 

Vše vyvrcholilo v druhé polovině. Náš celek začal postupně až systematický získávat nad svým soupeřem převahu, která pramenila z dobré defenzivní hry a přesných přihrávek. Značně se zrychlila hra dopředu a krušné chvilky soupeři přinášela naše hra po stranách hrací plochy. Tlak na soupeřovou branku byl spíš postupný, ale účelný z čehož vzešel i první gól Vavříka v 60. minutě. Soupeř se nevzdával a snažil se prosadit, ale do šancí se nedostával. Desetiminutovka od 70. minuty patřila Jirkovi Jachníkovi, který si vzpoměl na gólové trefy z dřívější doby a dvakrát se prosadil. Nejdříve střelou a svou druhou a celkově třetí trefu parádním naskočením a přesnou hlavičkou pečetil, jak se později ukázalo naše vysoké vítězství. Tím také mužstvo splnil slib o napravení nepodařeného a prohraného utkání v předešlém kole. 

 

zdroj: http://fclibhost.com/



Sestavy


FC Libhošť
F. Mička [-] - M. Bartoň [-] , M. Kotešovec [-] (55. T. Blažek [-] ) , D. Velart [-] , P. Pojezdala [-] , T. Fendrich [-] (67. J. Čapka [-] ) , M. Vavřík [-] , P. Čapka [-] , T. Juřena [-] (60. J. Jachník [-] ) , P. Eckelsberger [-] , D. Symerský [-]

TJ Vendryně
R. Galusik [-] - M. Vlachovič [-] (82. R. Pliska [-] ) , J. Chlebek [-] , D. Martynek [-] , M. Cileček [-] , D. Mitrenga [-] (60. T. Guznar [-] ) , F. Przyczko [-] (73. L. Běčák [-] ) , F. Racko [-] (34. M. Hulboj [-] ) , J. Pilch [-] , O. Buzek [-] , M. Dawid [-]

ŽK: 55. T. Juřena .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Adamec Jiří - KOLARSKÝ Michal, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.