3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libhošť dala Bystřici tři kousky


Branky


0

Zápas hodnotí klubový web. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání s Bystřicí domácí hráči zvládli a na domácí trávě nedopustili žádnou bodovou ztrátu. Tím splnili přání trenéra a zopakovali bojovný výkon s pohlednou kopanou a samozřejmě s tříbodovým vítězstvím, tak jako v předešlém týdnu v Brušperku. Proto aby se trenér Salač ujistil, že jsou hráči schopní svůj výkon zopakovat, postavil do utkání doma stejnou sestavu jen s dvěma změnami. Tou první byla dovolená Tomáše Blažka a druhou byl post brankáře. I přestože tvůrcem vítězství v Brušperku byl Petr Martinovský, splnil avízované střídání na tomto postu a do branky nastoupil Filip Mička. Na začátku utkání nebyla hra obou celku oslnivá, ale postupem času se víc prosazovali domácí hráči, kterým jen chyběl moment překvapit soupeře dobrým zakončením nebo zdrcujícím tlakem. Vše vynahradil závěr prvního poločasu, kdy stačily našemu týmu na dvougólové vedení pouhé dvě minuty. Nejdříve brankář hostí nedokázal napoprvé chytit míč po nepříjemně skákající přízemní střele z pravé strany. Míč mu z náruče vypadl a pro „sparťana“ Čapku už to nebyl problém poslat balón za jeho záda. O dvě minuty později se radovali domácí podruhé po skvěle načasované dlouhé přihrávce z hloubi hracího pole na rozběhnutého Vavříka, který zakončil své sólo tvrdou střelou.

 

V druhém poločase, si naši hráči šikovně hájili své vedení, trochu víc v jedné fázi utkání dovolili soupeři, který jak se ukázalo, nebyl vůbec produktivní a jeho pokusy končily mimo branku. Závěr zápasu znovu patřil domácímu celku, který zvýraznil vedení po akcí zprava a následném přenesení míče na nabíhajícího a volného Pavla Pojezdala, který znovu střelou zakončoval do odkryté branky. Tentokrát nelze jinak než hráče pochválit za pohledný výkon s pěknými góly. Snítem na utkání je ztráta a obnovení zranění Martina Blažka. 

 

zdroj: http://fclibhost.com/



Sestavy


FC Libhošť
F. Mička [-] - P. Eckelsberger [-] (67. Z. Palička [-] ) , M. Bartoň [-] , D. Velart [-] , T. Fendrich [-] (77. P. Pojezdala [-] ) , D. Symerský [-] , M. Vavřík [-] , P. Čapka [-] , T. Juřena [-] , J. Čapka [-] (58. J. Jachník [-] ) , M. Blažek [-]

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - I. Martinčík [-] , B. Krezelok [-] , J. Čmiel [-] (88. A. Liberda [-] ) , M. Teofil [-] , D. Kantor [-] (46. B. Kantor [-] ) , J. Rusz [-] , R. Badura [-] , D. Zoubek [-] , L. Teofil [-] , M. Samiec [-] (66. B. Gajdzica [-] )

ŽK: 75. R. Badura .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - ŠAFAŘÍK Pavel, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.