1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně si veze plný počet bodů z Jistebníku


Branky


68. P. Mohyla - 28. P. Kubiena , 66. L. Stebel , 90. K. Rozsíval (p.)
0

Report přináší hostující facebook. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naši fotbalisté sehráli na půdě letošního nováčka z Jistebníku velice zajímavý zápas. V prvním poločase domácí k ničemu nepouštěli, drželi míč a postupně si vytvářeli šance. Hrozili především po centrech ze stran, ale chyběl jim větší přesnost a zakončení. Nebezpečně střílel z dálky Rozsíval, ale domácí brankář střelu zneškodnil. Po velmi dobrém napadání Judity a nepřesném odkopu domácích, se míč dostal před bránu, kde Kubiena pohodlně zakončil hlavou do odkryté brány (0:1). 

 

Do druhého poločasu však vstoupili naši fotbalisté vlažně, domácí se hnali za vyrovnáním, a našich fotbalistů se drželo i štěstí, kdy obrana v čele s Vasilkem likvidovala jeden útok za druhým. Naštěstí po dlouhém výkopu Vasilka si míč na polovině převzal Kubiena, vyběhnutého domácího brankáře nepřehazoval, ale nahrál do odkryté brány Stebelovi, který se nemýlil (0:2). Domácí však záhy snížili, po trestném kopu, kdy domácí hráč zakroutil míč přesně k tyči (1:2). Našim fotbalistům scházela na těžkém terénu větší přesnost, ale nakonec přece jen přidali pojišťovací branku, kdy Jaworek podnikl odvážný úprk do obrany a domácí ho museli zastavit za cenu faulu v pokutovém území. Penaltu s přehledem proměnil Rozsíval (1:3). Naši fotbalisté tak vybojovali cenné vítězství.

 

zdroj: Dolní Datyně - facebook



Sestavy


TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - Z. Dresler [-] , M. Prčík [-] , M. Vavroš [-] - L. Andrys [-] , D. Štverka [-] , O. Ogon [-] - J. Rašek [-] , P. Mohyla [-] (77. J. Veselý [-] ) , M. Pasker [-] (67. L. Pietras [-] ) , Z. Kadlčák [-] -

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - D. Judita [-] , J. Dolák [-] , Y. Batiha [-] , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , K. Rozsíval [-] , M. Jaworek [-] , L. Stebel [-] , T. Gistinger [-] (87. J. Rozbroj [-] ) , A. Kučera [-] (70. V. Masopust [-] )

ŽK: 9. Z. Kadlčák - 45. P. Kubiena , 65. D. Judita .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BORÁŇ Ondřej - VRŤO Peter, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.