1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrabová si veze bod z Dobré


Branky


0

Report nám přináší facebook Dobré. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo z obou stran opatrně, v naší hře se vyskytovalo mnoho nepřesností a soupeř se dopředu také moc nedostával. O první vzrušení v zápase se postaral centrující D. Damek, jeho dobrý balon si ale nikdo z našich útočících hráčů najít nedokázal. Ve 20. minutě se ke slovu dostávají také hosté, kdy se jejich útočník probíjel podél lajny až do blízkosti naší branky, náš golman ho však zastavil.
Ve 27. minutě přichází první branka v utkání. L. Šmahaj udržel balon, po narážečce s P. Malchárkem postupoval sám na branku a přízemní střelou propálil brankáře a my tak vedeme 1:0!
Ve zbytku poločasu se už nic světoborného neudálo, tak do kabin odcházíme s jednobrankovým vedením.

 

Hned na začátku toho druhého jsme měli obrovskou příležitost k navýšení skóre. Po rohovém kopu hlavičkoval Lukáš Šmahaj, míč se k dostal k Danovi Damkovi, ten ale v malém vápně zakončil nad branku soupeře… Soupeř hrál o něco lépe než v první půli, šance si ale nepřipravoval. A když v 55. minutě místo pokutového kopu v náš prospěch paní rozhodčí nechala hru plynout dál, nabídli jsme vyrovnaní soupeři sami. U míče mířícího za obranu byl náš brankář sice o chvíli dřív než útočník Nováček, ale bohužel ho skoro netrefil. A když už se zdálo, že balon skončí v zámezí, útočník Hrabové skoro z nulového úhlu balon dostihl a trefil do brány a potrestal tak naší chybu – 1:1.
Tento gól nás zcela vykolejil a trvalo dobrých 15 minut, než jsme zase začali hrát fotbal. Od nějaké 75. minuty se tlačíme za vítěznou brankou, ale nedaří se nám jí vstřelit, i když několik nadějných akci tam máme. Vrchol tlaku přišel v minutě 84. Lukáš Papřok se dostal ke střele na hranici šestnáctky, jeho ránu mířící do sítě bohužel stihl zblokovat domácí obránce. Následuje roh, L. Šmahaj se opět dostal ke hlavičce, brankář vyráží na břevno a k dorážce už se napřahuje D. Javorek, jenže balon dostal jinou rotaci, než Dája čekal a hostující obránce ho stačil odkopnout. Poté máme k dispozici ještě jeden roh a na závěr ještě jednu střelu, ale bohužel jsme nevytěžili už nic a utkání tak končí remízou 1:1…

 

zdroj: Sokol Dobrá - facebook



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobrá
facebook domácích: Druhé domácí utkání a měli to být jasné tři body pro nás. Je škoda, že nedokážeme přetavit více šancí v branky, protože pak se strachujeme o výsledek a soupeři vždy nějakou chybou šanci ke skórování nabídneme, Hrabová ji oproti Datyni využila. Výkon to sice nebyl nijak světoborný z naší strany, ale i tak šancí jsme si vytvořili dostatek a hloupou chybou jsme Hrabové darovali bod. Je třeba se z toho poučit a příští zápas, který hrajeme opět doma s Jablunkovem (kvůli rekonstrukci areálu v Jablunkově), už prostě zvládnout za tři body. Tak tedy 2. 9. od 16:30 zveme všechny příznivce do našeho areálu Na Spartě, budeme vaše hlasivky potřebovat.




Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - J. Filipčík [-] , P. Malchárek [-] (65. O. Gryžboň [-] ) , D. Damek [-] (79. J. Alexa [-] ) , P. Platoš [-] , D. Javorek [-] , D. Šmahaj [-] , M. Šebestík [-] , L. Papřok [-] , L. Šmahaj [-] , P. Maléř [-]

TJ SOKOL Hrabová
P. Kavulok [-] - O. Ciesarik [-] , M. Kot [-] , M. Pivko [-] (85. I. Forman [-] ) , F. Bahr [-] - M. Šimon [-] , J. Krpec [-] (70. M. Ročňák [-] ) , M. Raška [-] (76. V. Vrona [-] ) , M. Gomola [-] , M. Mohelník [-] - D. Nováček [-] -

ŽK: 25. J. Filipčík , 51. D. Javorek , 90. M. Šebestík - 20. F. Bahr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dytková Šárka - PASTERČÁK Jozef, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.