2:3p.
(0:0)
46. Z. Dostál
54. F. Holeček (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 10:15

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby pro Hlinsko


Branky


53. A. Zavřel , 75. M. Malínský - 46. Z. Dostál , 54. F. Holeček (vl.)
0

Report přináší chrudimský web. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva MFK Chrudim začala aktivně, ale hodně nepřesností v rozehrávce a zbytečně vyhozené míče jim příliš šancí k ohrožení branky hlineckých nedávalo. Hosté svým důrazem na hru domácích stačili a spoléhali spíše na brejky. Domácí drželi míč na svých kopačkách, ale kombinace mířila spíše na vlastní branku. Hosté dvakrát zahrozili a domácí mohli být rádi, že neinkasovali. Poločas skončil bezbrankovou remízou 0:0. Do druhého poločasu vstoupili domácí katastrofálně. Jindrák nezištně nahrál míč soupeři Dostálovi, pro kterého nebyl problém trefit opuštěnou branku 0:1. Po trestuhodné chybě šla domácí hra dolů. Hráči rezervy si nedokázali nahrát a dlouhé nákopy neměli přesnost a končili převážně za brankovou čarou. Přesto se v 53. minutě dostali k rohovému kopu, ze kterého Zavřel přímo překonal hlineckého brankáře Krčila 1:1. Radost domácích netrvala dlouho. Tedy přesně jednu minutu. V 54. minutě si totiž střelu z po za šestnáctky srazil do vlastní sítě chrudimský kapitán Holeček a vrátil tak hostům jednogólové vedení 1:2. Domácí zabrali a vytvořili si tlak, ale do zakončení se nemohli dostat. Když už se do zakončení dostali, jejich šance končili vedle branky nebo je zlikvidoval brankář Krčil. V 75. minutě přeci jen přišlo vyrovnání, když prošel Malinský do šestnáctky a prostřelil hlineckého gólmana 2:2. Do konce utkání si už žádné mužstvo gólovou situaci nevytvořilo a tak se šlo na pokutové kopy. Hráči rezervy naprosto selhali a první tři penalty Švec, Kopecký a Vavrouš nepromněnili. Hosté byli úspěšnější a tak si bod navíc připsali za výhru 1:3 na pokutové kopy.

 

zdroj: http://www.mfkchrudim.cz



Sestavy


MFK Chrudim B
P. Trojan [-] - J. Stránský [-] , M. Malínský [-] , J. Švec [-] , J. Jindrák [-] , D. Vašulín [-] (27. M. Svoboda [-] ) , D. Vavrouš [-] , A. Zavřel [-] , T. Linhart [-] (46. D. Kopecký [-] ) , F. Holeček [-] , J. Pekař [-] (46. D. Zrůst [-] )

FC Hlinsko
M. Krčil [-] - M. Hlouš [-] , A. Cach [-] (80. J. Chmelík [-] ) , D. Pelikán [-] , F. Křivka [-] , Z. Dostál [-] , T. Volf [-] , B. Vukliševič [-] (88. D. Zub [-] ) , J. Nevole [-] , D. Mayer [-] , J. Portyš [-] (63. . Ali [-] )

ŽK: 57. F. Křivka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jansa Adam - SUCHOMEL Karel, SCHMEISER Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.