3:4p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání plné zvratů zvládla v rozstřelu Úpice


Branky


0

Fotbalisté Úpice se na začátku druhého poločasu dostali do dvoubrankového vedení. O svůj náskok ale hosté přišli a Bílá Třemešná se krátce před koncem zápasu dostala do vedení. Úpice se ale nevzdala, v posledním okamžiku vyrovnala a nakonec zvítězila v rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo vyrovnané jak herně, tak výsledkově až do samotného závěru první půle. Ve čtyřicáté páté minutě hosté uštědřili soupeři gól do šatny, o který se postaral Štefan Mindek. Jak hosté jeden poločas zakončili, tak ten druhý započali. Dvě minuty po zahájení druhého dějství se Úpice dostala do dvoubrankového vedení, když se prosadil Patrik Doubic.  

S domácími to v tu chvíli nevypadalo růžově, Bílá Třemešná je ale bojovný tým, obzvlášť na domácí půdě. Úpice se dostala do další vyložené příležitosti, tu však neproměnila a po hodině hry začali úřadovat domácí. V šedesáté minutě se o kontaktní branku postaral Martin Jákl, aby o dalších devět minut později vyrovnal Radomír Hendrych.

Bílá Třemešná tak během pár minut smazala dvoubrankové manko, do kterého se podobně rychle dostala. Ani s remízovým stavem se ale domácí nespokojili a necelých deset minut před koncem dokonali obrat, když na 3:2 upravoval kapitán domácího týmu Josef Kubelka.

Ani to ale ještě nebyl konec a nyní to byla Úpice, do musel dotahovat. Dvě minuty před koncem byly snahy hostů vyslyšeny a Patrik Doubic druhou trefou v zápase srovnal na konečných 3:3.

 

V následném penaltovém rozstřelu byli přesnější hosté, kteří po rozstřelové výhře 3:5 získali dva body.



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér mužstva TJ Sparta Úpice: Utkání se pro nás vyvíjelo dobře, vedli jsme o dvě branky vytvořili si další tutovku, kterou jsme však neproměnili a to asi domácí nakoplo k obratu. V závěru utkání jsme vyrovnali a v poslední minutě si ještě vytvořili šanci, kde nám chybělo trochu štěstíčka. Penaltový rozstřel jsme vyhráli a dva body bereme.



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Jákl [-] - R. Hendrych [-] , M. Jákl [-] , D. Žaba [-] , T. Krkonoška [-] , J. Jákl [-] (56. B. Hradecký [-] ) , J. Schneider [-] , J. Pátý [-] , M. Pátý [-] , J. Kubelka [-] , A. Forman [-] (90. J. Polák [-] )

SK Sparta Úpice
O. Seidl [-] - T. Skála [-] , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , J. Kábele [-] (69. V. Prouza [-] ) , P. Doubic [-] (90. J. Romančák [-] ) , J. Kuchta [-] , M. Hanzlík [-] , Š. Mindek [-] , P. Kejzlar [-] , J. Peterka [-] (85. M. Lacko [-] )

ŽK: 54. J. Schneider , 55. J. Jákl , 58. B. Hradecký , 76. J. Pátý , 80. R. Hendrych - 49. P. Kejzlar , 57. J. Marel , 77. J. Kuchta .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Franěk Jakub - VÍTEK Pavel, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.