3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec v závěru zápasu vstřelil dva góly během čtyř minut a rozhodl o svém vítězství nad Cidlinou


Branky


75. K. Kaplan , 79. A. Hašek , 90. A. Hašek
0

Po prvním poločase, který byl na gólové příležitosti skoupý, se hra více rozjela ve druhém dějství. Šťastnější byli fotbalisté Kostelce, kteří čtvrthodiny před koncem začali proměňovat své šance. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas příliš šancí nenabídl. Kostelečtí se sice drželi na balonu, jejich dlouhé míče na útočné hráče však nebyly přesné. Teprve pět minut před koncem první půle domácí začali svoji územní převahu přetavovat i v šance. Fotbalisté Kostelce se dostali k několika nadějným zakončením z hranice vápna, jejich střely ale míjely bránu Cidliny, i když jen těsně.

Ve druhém poločase se ofenzivní hra rozproudila. Sedm minut po zahájení druhé půle se domácí po levé straně probojovali do vápna a i díky šťastnému odrazu se dostali do zakončení. Proti domácímu střelci však dobře vystoupil gólman David Průcha, který kosteleckou šanci zlikvidoval.

Několik vteřin nato se domácí dostali do další slibné šance, znovu si ale vylámali zuby na gólmanovi Průchovi. Poté nebezpečně zahrozili i hosté, jejich prudký přízemní centr ale prolétl malým vápnem, aniž by jej některý hráč v červeném usměrnil do sítě.

Na změnu skóre se tak muselo čekat až do pětasedmdesáté minuty. Kostelečtí zahrávali rohový kop, na který si v pokutovém území nejvýše naskočil Kamil Kaplan, aby hlavou umístil míč do sítě. O čtyři minuty později už Kostelec vedl o dvě branky. Dlouhým balonem přes polovinu hřiště domácí přenesli hru do vápna Cidliny. Následné se míč dostal ke střídajícímu Aleši Haškovi, který před odkrytou bránou neměl s gólovým zakončením problém.

 

Svoji výhru Kostelečtí definitivně potvrdili v osmdesáté deváté minutě. Obrana Cidliny zapomněla na Aleše Haška, který v pokutovém území zůstal zcela nehlídaný. Hašek měl proto čas zpracovat si centrovaný balon, zamířit a prostřelit gólmana Průchu. Kostelec tak zvítězil nad Cidlinou 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Miroslav Umlauf - FK Kostelec nad Orlicí: První poločas byl z obou stran poměrně vlažný a nezajímavý, až na jeho konci jsme se zlepšili a začali soupeře výrazněji přehrávat. Ve druhém dějství šlo z naší strany o festival neproměněných šancí, nutno podotknout, že za bezbrankového stavu měli gólovku i hosté, ale brankář nás podržel. Chválím celý tým za nasazení především ve druhém poločase.




Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
V. Ikizgül [-] - J. Švandrlík [-] (46. A. Hašek [-] ) , M. Cvejn [-] (89. J. Ježek [-] ) , L. Šrámek [-] (73. A. Řehák [-] ) , L. Říha [-] (87. L. Plocek [-] ) , P. Klapal [-] , J. Cvejn [-] (89. D. Cvejn [-] ) , M. Jedlička [-] , K. Kaplan [-] , D. Krupka [-] , M. Klouda [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - P. Mokošín [-] , J. Jelínek [-] (62. P. Pokorný [-] ) , F. Hlušička [-] , M. Jilemnický [-] , P. Ruml [-] , P. Mejstřík [-] (78. V. Mokošín [-] ) , J. Trejbal [-] (82. P. Obermajer [-] ) , M. Vincour [-] , J. Vrabec [-] , M. Holec [-]

ŽK: 82. M. Jedlička - 65. M. Jilemnický .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Vítek Pavel - ŠEDIVÝ Michal, MLYNÁŘ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.