2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vaňurův pozdní gól z přímáku vynesl Běrunicím nečekaný bod


Branky


0

Kovanice vstoupily na domácí půdě do utkání s Běrunicemi v roli jasných favoritů. Vždyť ve čtvrtečním ExpertTipu předpovídali jejich výhru úplně všichni zúčastnění! Také že to dlouho vypadalo, že utkání opravdu skončí vítězstvím domácích. Minutu před koncem se však krásně trefil z přímého kopu běrunický kanonýr Ondřej Vaňura, čímž srovnal skóre na závěrečných 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dlouho dobývali běrunickou bránu marně

Do utkání vstoupili o poznání lépe favorizovaní domácí. Na svého soupeře vlétli fyzicky náročnou hrou a dokázali se dostávat do jedné šance za druhou. Malým vápnem Kamila Chrastného létaly nikým nezasažené přihrávky, míč se odrážel v závarech... Domácí také kopali mnoho rohových kopů a standardních situací, úvodní branka však stále nepřicházela.
V polovině prvního dějství se nakonec zdálo, že domácím začala docházet šťáva, hra se srovnala a Kovanice se svým projevem spíše přizpůsobovaly hostím. Oko diváka již nemohlo být tak potěšeno. Obě strany zbytečně ztrácely míč a nedokázaly si pořádně nahrát, až se nakonec ujala šance domácích.
Záložník David Trégl si narazil s útočníkem a míč po spoluhráčově zpětné přihrávce usměrnil do sítě. Další branka již v prvním poločase nepadla.

Běrunice dohnaly dvoubrankovou ztrátu

Do druhé půle nastoupila obě mužsta v nezměněných sestavách. Nadále hrála nepříliš pohledný fotbal bez většího množství šancí či individuálních fines. O něco více na míči byli domácí, kteří nakonec dokázali po skrumáži navýšit své vedení. Střelcem branky byl záložník Jan Vanický. Domácí, nejspíše ukonejšení nadějným náskokem, opět vypadli i tempa.
Nyní tempo zápasu diktovaly Běrunice a brzy dokázaly vstřelit svůj první gól. Odražený centr napálil za záda bezradného Jakuba Krátkého hostující kanonýr Vaňura. Do konce zápasu zbývalo čtvrt hodiny a obě mužstva se ze zcela rozličných důvodů pokoušela vstřelit ještě jednu branku. Nakonec se to minutu před koncem povedlo hostím, konkrétně opět Ondřeji Vaňurovi. Jeho pohledná střela z přímého kopu znamenala vyrovnání na závěrečných 2:2. Z bodu se rozhodně více radovaly Běrunice.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: S výsledkem rozhodně nejsme spokojení, měli jsme vyhrát. Do zápasu jsme vstoupili skvěle, naše aktivita nám však gól nepřinesla. Rozhodně jsme přinejmenším jednu šanci proměnit měli. Po dvaceti minutách se hra srovnala a z utkání se stala jedna velká holomajzna. Sice jsme dali gól a ve druhé půli jsme naše vedení navýšili, pak jsme ale zase přestali hrát, čehož soupeř využil. Body jsme ztratili zcela zbytečně. Od nás nepochválím snad nikoho... Hráčem zápasu je pro mě soupeřův útočník Vaňura.




Sestavy


FK Kovanice
J. Krátký [-] - F. Velechovský [-] (85. M. Stránský [-] ) , O. Kubina [-] (74. R. Bulíř [-] ) , J. Král [-] , T. Mataj [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , J. Vanický [-] , D. Trégl [-] , Z. Gajdoš [-] (75. P. Kopecký [-] ) , P. Kukla [-]

Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , P. Štěpán [-] , M. Chrastný [-] , D. Skála [-] , R. Černý [-] , L. Hála [-] , P. Pilař [-] (17. P. Ouzký [-] ) , M. Čížek [-] , P. Hála [-] , M. Poláček [-]

ŽK: 72. Z. Gajdoš , 81. R. Bulíř - 72. M. Poláček .
Hráči zápasu: O. Vaňura .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Růžičková Karolína - HAVLAS Petr, MOJŽÍŠ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.