3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 10:15

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudná sehrála výborný první poločas a porazila Daleké Dušníky


Branky


13. R. Stőkl , 23. R. Stőkl , 78. J. Hartig - 86. T. Burian
0

V devátém kole v sobotu 21. 10. 2017 hostila Rudná doma soupeře Sokol Daleké Dušníky. Tento tým měl na domácí náskok tří bodů, v minulém kole podlehl doma Králováku 7:3 a patřilo mu průběžně deváté místo. Dění utkání přibližuje domácí trenér Petr Vraštil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

"Protože jsme hráli doma, sešli jsme se v doposud nejlepší sestavě (i když i tak bych ještě, některé hráče na hřišti rád viděl) a body potřebujeme jako sůl, tak v tomto zápase jsme si dělali zálusk na plný bodový zisk. Navíc soupeř dorazil značně oslaben (chybělo mu cca pět hráčů, kteří nastupují pravidelně), čímž ještě posílil naše šance. 

 

Od úvodu jsme také byli výrazně aktivnější. V útoku operovala tentokrát dvojice Robert Stökl a Míra Miller, která těžila z velké podpory našich křídel. Hlavně Roman Wrobel na pravém okraji zálohy hrál hodně aktivně a jeho rychlost na soupeře platila. Náš nápor vyústil v gól za 13. minuty, když po přistrčení míče od Millera propálil Stökl hostujícího brankáře. Střela sice mířila na gólmana, ale měla razanci a těsně před ním skočila na mokrém terénu, 1:0! Hostující hráči byli zakřiknutí, kazili rozehrávky, i když nebyli pod velkým tlakem a z toho pramenil náš neustálý tlak. Ve 23. minutě poslal Miller z vlastní poloviny nádherný míč za obranu, kde našel v náběhu opět Stökla. Náš útočník tentokrát míč nezasáhl tak čistě, ale jeho střela šla na druhou stranu, než brankář, 2:0!

 

Ve 30. minutě došlo bohužel k nepříjemnému momentu. Při přechodu do útoku byl dost nevybíravě sestřelen Wrobel a jeho kotník to odnesl tak, že nemohl v zápase pokračovat. Roman hrál do té doby opravdu dobře a budeme věřit, že se dá dohromady a jeho zranění nebude vážné. Přeskupil jsem totálně řady, do útoku nastoupil Milan Kotouč, Míra Miller šel na stopera a Martin Samko se vysunul do středu pole, odkud putoval na pravé křídlo Alex Hartig. Chvilku nám trvalo, než jsme se srovnali a v tu dobu se bojovalo spíše uprostřed hřiště. Jestli jsme mohli přidat nějaký gól, tak leda z nějakého rohu. Hosté naši branku moc neohrožovali. Těsně před přestávkou mohl čistý hattrick završit Stökl, ale brankář jeho prudkou střelu tentokrát zpacifikoval. Odehráli jsme asi nejlepší poločas v B. třídě!

Druhý poločas

Ve druhé půli už jsme tak aktivní směrem dopředu určitě nebyli, ale hru jsme celkem kontrolovali. Hosté se už občas dostali blíže naší branky, ale všechny náznaky šancí jsme ustáli. Možná jsme diváky ve druhé půli zklamali, protože očekávali další branky a stálou aktivitu, ale mě druhý poločas radost udělal. Snad opravdu poprvé co tým vedu, jsme dokázali přidržet míč a šetřit síly co nejvíce bylo možné! I tak jsme mohli přidat gól, když poslal krásnou střelu z poloviny hřiště Samko, protože si všiml vysokého postavení hostujícího brankáře. Tato nádherná střela skončila bohužel pouze na břevně a k dorážce jsme se nedostali.

 

Přesto jsme třetí gól nakonec dali. V 78. minutě utekl Marek Kaucký, na jeho přesný centr si na zadní tyči naběhl Hartig a poslal míč do sítě, 3:0! To už hosté tušili, že o vítězi je rozhodnuto. Pak ještě zažili všichni přihlížející diváci (a těch hostujících nebylo zrovna málo) déjà vu, Samko na půlce získal míč a opět se odhodlal dalekonosnou střelou, lobovat hostujícího brankáře. Tentokrát by míč v brance skončil, ale gólman Dalekých Dušníků zabojoval a vytáhl míč na roh! To bylo z naší snahy už asi vše. Dvakrát jsem ještě prostřídal, ale na hru to nemělo velký vliv. Naopak v 86. minutě jsme neudrželi koncentraci a nechali projít průnikovou přihrávku na nabíhajícího Tomáše Buriana. Ten postupoval na Honzu Soukupa sice trochu z úhlu, ale přesto jej zaskočil střelou na první tyč, 3:1! Zápas se už jen dohrál a my získali vytoužené tři body! 


Hráčům za tento zápas a přístup musím poděkovat, těžko hledat někoho koho bych měl vyzdvihnout, protože na pochvalu a hvězdičku bylo mnoho hráčů. Nemám rád takové to, na sebe zahrál dobře, většinou hodnotím přínos v daném zápase bez ohledu na jména, ale dnes jednu výjimku asi udělám."

 

AUTOR: PETR VRAŠTIL



Sestavy


FK Rudná
J. Soukup [-] - R. Stőkl [-] (78. M. Berecz [-] ) , J. Hartig [-] , R. Wrobel [-] (30. M. Kotouč [-] ) , M. Rott [-] , M. Samko [-] , M. Kaucký [-] , J. Krejčí [-] , P. Zmeškal [-] , M. Miller [-] , P. Zachař [-]

TJ Sokol Daleké Dušníky
T. Krása [-] - R. Šimek [-] , V. Sklenář [-] , P. Krása [-] (75. V. Mužík [-] ) , O. Žáček [-] , T. Burian [-] , J. Sklenář [-] , M. Slunečko [-] , V. Račák [-] , L. Kobík [-] , M. Nováček [-] (60. J. Černý [-] )

ŽK: 47. M. Miller - 26. P. Krása , 50. V. Račák , 54. L. Kobík , 57. M. Slunečko .
Hráči zápasu: M. Rott , J. Krejčí , R. Stőkl .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Filip Petr - ČECHMÁNEK ING. Igor, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.