0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 10:15

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kuchař připravil pro Dobříš tříbodové menu


Branky


0

Utkání pro fotbalunas.cz přiblížil domácí trenér Petr Vraštil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuchař se trefil

Ve druhém kole jsme v sobotu dopoledne 2. 9. 2017 přivítali soupeře z Dobříše. Konkrétně šlo o B mužstvo (a to díky souběhům s A i dorostem, doslova), které je stejně jako my nováčkem a postoupil z druhého místa OP Příbram. K utkání jsem měl k dispozici 14 hráčů, což není málo, ale proti prvnímu kolu vypadli ze sestavy hráči: Soukup, Miller, Masopust, Rott, Kotouč M. a stále chyběli Zmeškal, Samko. S nadsázkou by se dalo říci, že šlo o souboj béček, což byla asi výhoda pro hosty.
Od úvodního hvizdu jsme působili ustrašeným a nervózním dojmem.

 

Bylo asi znát, že někteří hráči nastoupili po delší době a prakticky se neznají, ale i tak jsem podobný scénář neočekával. Mnoho nepřesností a zbytečných ztrát uprostřed hřiště, mělo za následek mírnou převahu hostujícího týmu. Vyložená šance nepřicházela ani na jedné straně. To platilo asi do 25. minuty, když se k odraženému míči dostal za velkým vápnem hostující hráč a trefil se přesně k tyči. Hosté se radovali jen krátce, protože je k překvapení všech zastavil praporek AR, který signalizoval ofsajd, údajně clonícího hráče. Tento moment nás alespoň částečně probral a konečně jsme se také dostali do zajímavých protiútoků. Nejprve unikl Roman Wrobel a jeho přízemní centr minul, snad jen o půl metru, nabíhající Robert Stökl. Chvilku na to, jsme měli naši největší šanci celého zápasu a byl to opět Stökl, který zblízka trefil míč jen slabě a do nohou hostujícího brankáře.

 

Totožná šance přišla i na druhé straně a tentokrát se vytáhl dobrým zákrokem Ondra Smutný, který hájil naši branku! Když se zdálo, že se konečně dokážeme srovnat s tempem zápasu a dohrajeme ke spokojenosti nás všech poločas bez branek, tak přišel šok. Běžela 42. minuta a my ztratili špatnou rozehrávkou lehce a hlavně zbytečně míč. Toho hosté využili, rychle ho vrátili k našemu vápnu, kde se k němu dostal nikým neatakovaný Štěpán Kuchař a jeho krásná střela zapadla do vzdálenějšího rohu branky, 0:1! Takto se dohrála první půle.

Bez branek

Do druhého poločasu jsem jednou vystřídal, když Honzu Krejčího nahradil na pravém kraji obrany Petr Bahenský. Věřili jsme, že se zlepšíme a popereme se o lepší výsledek. Možná jsme měli už míč trochu více než v první půli, ale i tak to nebylo dobré. Dobříš hru zkušeně kontrolovala a nechala nás hrát maximálně do vzdálenosti cca 20 m od branky. Velký kus práce odvedl na stoperu hrající Jan Jechort, který výborně křižoval naše křídelní akce. Po zisku míče naopak vyráželi hosté rychle do protiútoku a nás několikrát podržel náš brankář! Během celého zápasu jsme zahrávali celkem dost rohových kopů, ale zde se asi nejvíce projevilo, kteří hráči nám chyběli a z žádného jsme nic nevytěžili. Protože jsme se do žádné šance ve druhé půli nedostali a hosté ty své nevyužili, tak zápas skončil naší těsnou porážkou 0:1! 

 

Autor: Petr Vraštil, Rudná



Ohlasy k zápasu


FK Rudná
Petr Vraštil (trenér): Utkání jsme prohráli zcela zaslouženě, byli jsme pomalejší, méně bojovní a chyběla i fotbalovost. Jsou jen dva hráči, kteří asi zahráli na hranici svých možností. Nejlepším naším hráčem, který zachytil spoustu přihrávek a bojoval, jak se patří, byl David Kotouč a ve hře nás svými zákroky držel i Ondra Smutný. Ze dvou zápasů nemáme tedy ani bod a v příštím kole nás čeká nedělní výlet do Sedlčan, které oba své zápasy vyhrály! Věříme ve zlepšené výkony a také návrat některých hráčů do sestavy.




Sestavy


FK Rudná
O. Smutný [-] - J. Krejčí [-] (46. P. Bahenský [-] ) , D. Kotouč [-] , S. Jellúš [-] , P. Zachař [-] - R. Wrobel [-] , J. Havel [-] , J. Hartig [-] (72. J. Sloup [-] ) , M. Kaucký [-] - R. Stőkl [-] - M. Bialek [-] (83. J. Šedivec [-] )

MFK Dobříš B
R. Weber [-] - L. Mann [-] (83. J. Kadlec [-] ) , Š. Kuchař [-] , M. Liška [-] (90. J. Pilecký [-] ) , V. Karásek [-] , M. Tran [-] , P. Šebek [-] , M. Čálek [-] , J. Zbíral [-] , J. Jechort [-] , A. Petrlík [-]

Hráči zápasu: O. Smutný , D. Kotouč - Š. Kuchař , J. Jechort .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHATÝ Pavel - ŠEFARA Milan, SIXTA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.