3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 10:15

24.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín rozhodl po přestávce


Branky


50. O. Školník (p.) , 62. T. Vaculík , 74. T. Švach
15

Absolvovali jsme druhý zápas v jednom týdnu na domácím pažitu. Tentokrát k nám zavítal Šternberk, který hraje o záchranu. Po celý zápas jsme kontrolovali hru, ale branky přišly až ve druhém poločase, díky kterým jsme porazili hostující celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápasy proti celkům bojující o záchranu v soutěži bývají zrádné. Nicméně jsme dnešní zápas zvládli dobře. ,,Tyhle zápasy bývají ošidné. My jsme k němu dnes přistoupili dobře. Šternberk hrál to, co jsme očekávali, tedy bránil na svoji půlce v 10 lidech a spoléhal na rychlé brejky, což byl průběh první půle. My jsme bohužel nedokázali najít nějaký recept, abychom se dokázali dostat za jejich zhuštěnou obranu,“ popisuje první půli trenér Pavel Prešnajder.

Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi dobře a postupně získali půdu pod nohama. ,,O poločasové přestávce jsme si řekli, co musíme zlepšit a jak se dostat za obranu soupeře. Výsledkem toho bylo, že jsme z těchto věcí dokázali dát dvě branky. Jsem tedy rád, že se poločasová rozmluva dokázala realizovat ve druhé půli na hřišti. Jako za tři body jsem samozřejmě rád, ale ukazuje se za moji působnost ve Slavičíně, že se nesmí moc chválit, protože potom přichází po hodech půst,“ zakončuje své hodnocení trenér.

 

zdroj: http://fotbal-slavicin.cz



Sestavy


FC TVD Slavičín
M. Kuja [-] - O. Školník [-] , T. Švach [-] , T. Vaculík [-] (65. P. Kříž [-] ) , L. Mezírka [-] , M. Goňa [-] , P. Švach [-] , D. Horáček [-] (72. V. Kalus [-] ) , P. Elšík [-] , D. Zvoníček [-] (61. M. Salajka [-] ) , B. Fojtík [-]

FK Šternberk
L. Sohlich [-] - J. Smrček [-] , R. Kopecký [-] , M. Coufal [-] (57. D. Lošťák [-] ) , J. Lukášek [-] - M. Kuba [-] , J. Tögel [-] , P. Zifčák [-] , J. Toman [-] - T. Hlaváček [-] (32. D. Kuba [-] ) , J. Jurečka [-] (78. T. Mudrák [-] )

ŽK: 44. P. Švach - 50. L. Sohlich , 54. D. Kuba , 72. J. Jurečka , 74. R. Kopecký , 79. T. Mudrák . ČK: 83. R. Kopecký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VONDRYSKA Luboš - HANÁKOVÁ Gabriela, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Tomečka
Tip experta: výhra domácích

Slavičín doma moc neztrácí. S trápícím Šternberkem si poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích